Last news in Fakti

17 Септември, 2021 09:34 2 714 4

Стоилов привика 14-годишен вратар

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • вратар-
  • атанас кехайов

Кехайов, който наскоро получи повиквателна за младежкия национален отбор на България до 15 години прави впечатление със сериозния си ръст от 195 см

Стоилов привика 14-годишен вратар - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов викна в първия състав 14-годишния вратар Атанас Кехайов.

Кехайов, който наскоро получи повиквателна за младежкия национален отбор на България до 15 години прави впечатление със сериозния си ръст от 195 см.

Към настоящия момент тийнейджърът ще тренира с представителния отбор и ще има статут на трети вратар след титуляра Николай Михайлов и Пламен Андреев, който е едва две години по-голям от него.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    1 2 Отговор
    Трима вратари, кой ли ще се окаже ненужен?
  • 2 Младежи

    1 0 Отговор
    Единият е 15 годишен другият 16 годишен. Има време и на тях ще им дойде времето.

    Коментиран от #3

  • 3 Прав си!

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Младежи":

    Ники ще им покаже, Ники ще ги научи, как НиЛо от банковата сметка смуче! Такива млади таланти не е ли опасно да бъдат оставени в близост до Ники? Все пак радостно е че Божинката го няма, защото тогава пиши ги изгубени таланти!

    Коментиран от #4

  • 4 Левскар

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Прав си!":

    Въпреки че съм Левскар нямам информация какво стана с Иванков. Това е най-големият грях на Наско нищо не говори. Иванков е супер момче и като вратар и като човек. Някой ако има имформация да каже ще поеме ли вратарите на Левски?