17 Септември, 2021 10:44 1 689 1

Анисе пред трансфер в Египет

  • лудогорец-
  • абел анисе-
  • левски-
  • египет

Куп медии пращаха мадагаскареца в Левски, като дори се твърдеше, че ще минава прегледи и се е разбрал с ръководството на "сините"

Анисе пред трансфер в Египет - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Лудогорец Абел Анисе най-вероятно ще продължи кариерата си в Египет, пише "Тема спорт". Той вече е там, за да договори последни детайли по преминаването в новия си отбор. Куп медии пращаха мадагаскареца в Левски, като дори се твърдеше, че ще минава прегледи и се е разбрал с ръководството на "сините".

Истината е, че от "Герена" не са имали интерес към привличането на полузащитника. Халфът е свободен агент, след като разтрогна с "орлите" през това лято.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    1 1 Отговор
    Това момче е на 31!! Стоилов никога в нормални условия не би го взел. Да сега сме в криза имаме нужда от дефанзивен халф, но той ще иска много пари. По добре да закърпим положението до зимата и да видим някое младо момче.