Last news in Fakti

20 Септември, 2021 20:31 2 294 6

Ново 20: "Лаута" отпада за Хебър-ЦСКА, появи се нов вариант

  • цска-
  • хебър-
  • купата на българия-
  • стадион марица

Лично треньорът на Локо (Пд) Александър Тунчев не е пожелал стадионът на водения от него отбор да се ползва за турнирния двубой

Ново 20: "Лаута" отпада за Хебър-ЦСКА, появи се нов вариант - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Срещата от 1/16-финалите за Купата на България между Хебър Пазарджик и ЦСКА няма да се проведе на стадион „Локомотив” в Пловдив, предава Гонг.

По-рано през деня се появи информация, че дуелът между двата тима ще е на стадиона на „смърфовете”, но лично треньорът на пловдивчани Александър Тунчев не е пожелал стадионът на водения от него отбор да се ползва за турнирния двубой.

Срещата е идната сряда с начален час 16,00 и ще може да я гледате на живо по Diema sport.

Пред пазарджиклии остават два варианта – първият е срещата да се проведе на стадион „Марица” в Пловдив. Арената в квартал „Захарна фабрика” ще приеме юбилейни срещи малко преди това, а първата опция пред клуба Хебър е именно тази. "

Последният вариант е срещата между двата тима да се играе в столицата, като арена на сблъсъка да бъде „Българска армия”. Иначе, до промяната в избора за стадиона на Хебър се е стигнала, след като ЦСКА са изпратили писмо до БФС, с което да информират футболната ни централа и са се оплаквали, че тревното покритие не е в добро състояние.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    2 4 Отговор
    Аз преди малко какво Ви писах ? Нача ще е в София на базата у Панчарево. Мача ще е в тренировъчно темпо. Без да се натискат. 12 на 0 за цеца от лойч.
  • 2 Стоян Александров

    2 5 Отговор
    Всичко това е дело на този зъл и подъл човечец Петорчо. Той е най-мръсния и лош човек в БГ футбола ни. Само гледайте още колко мръсотия ще има с марка цеца- етрополска от лойч.
  • 3 Смешно е

    3 4 Отговор
    Смяяяяях ЦСКА ги мързи да си мръднат дебелият задник да отидат до Пазарджик да не се изморят. Много ясно че ще е на Българска армия, направо да им дават 3:0 и двете титли и да се приключва😊. Иначе да питам Хебър за първенството на Българска армия ли домакинства? Не вземайте на Пазарджик празника, това не е сериозно!

    Коментиран от #4

  • 4 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Смешно е":

    Ех, тази злоба. Теренът в Пазарджик е съсипан и не става за игра.

    Коментиран от #5

  • 5 Вярно

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Иван":

    И затова ще играят на Българска армия???
  • 6 вили

    1 0 Отговор
    АРМИЯТА РАБОТИ ДЕНОНОЩНО НЯМА ПРОБЛЕМ