21 Септември, 2021 10:41 1 635 20

Последно: ЦСКА ще "гостува" за Купата на собствения си стадион

  • хебър-цска-
  • хебър-
  • цска-
  • купа на българия-
  • стадион българска армия

От Хебър така и не успяха да намерят съоръжение в близост до Пазарджик, което да е годно за нормалното провеждане на мача

Последно: ЦСКА ще "гостува" за Купата на собствения си стадион - 1
Снимка: БГНЕС

Мачът между Хебър и ЦСКА за Купата на България ще се играе на стадион "Българска армия", научи Гонг.

По програма втородивизионният тим е домакин на срещата от 1/16-финалите на турнира, но заради лошо състояние на терена в Пазарджик, двубоят трябваше да се играе на стадион „Локомотив” в Пловдив. Впоследствие тимът от "Лаута" отказа да предостави съоръжението и така мачът бе преместен на "Българска армия".

Срещата е утре от 16:00 часа и ще може да я гледате на живо по Diema sport.

До промяната се стигна заради писмото на ЦСКА до БФС, в което да информират футболната ни централа, че тревното покритие на стадиона в Пазарджик не е в добро състояние.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    10 18 Отговор
    Срамота после казвайте че сина на БФС боса играел в Левски. Гнусна работа отнехте на хората празника, за да мже всичко да ви е близко наготово да не се морите. На 18 Септември Хебър посрещна на стадиона си Септември Сф!!! На 22 септември само след 4 дена аристократите не могат да отидат до Пазарджик жалка работа, откакто Стоичо е начело на ЦСКА пак започна с мръсните номера това вече не е футбол а порнография.

    Коментиран от #3, #7, #8

  • 2 днес

    7 17 Отговор
    Ако тирето не иска да играе в Пазарджик - служебна победа за Хебър поради неявяване на тирето от Етрополе!!!!

    Коментиран от #4, #13

  • 3 пеевчанин

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    ФАЛИРАЙТЕ държавния си отбор!

    Коментиран от #5

  • 4 Пари

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "днес":

    Аз ако бях собственика на Хебър нямаше да отида в София. ЦСКА ще си бие Хебър без съмнение, но това щеше да е празник за града. Щеше да е свободен вход много публика истински празник. Стига с това реване вече и претенции отново се връщаме във времента когато парите решаваха всичко.
  • 5 Левскар

    4 9 Отговор

    До коментар #3 от "пеевчанин":

    Вие сто по фалита питайте Стоичков. А вие феновете гледахте и ръкопляскахте. Иначе 3 мача можахте да отложите а този не? Отложете го тогава като не ви се играе. Изобщо на вас играе ли ви се футбол или само балет?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пловдив

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    Гонзо и Крушарски отказва мача да е близо до Пазарджик.

    Президентът на Хебър:
    "Относно Теренът. Ние използвахме почивката преди мачовете за националите да сложим пясък. Но на мача със Септември заваля много силен дъжд и теренът се разкаля и се развали напълно.
    Сутринта се взе едно решение между Гонзо и треньора Ники Митов. Крушарски се намеси и отказа.Така са решили, така са го направили.
    Благодарим на ЦСКА че ни предоставят стадион Българска Армия без наем. Нас не ни е страх от ЦСКА и затова играем на техния терен. Освен това двата отбора имаме добри футболисти и мисля, че на хубав терен ще се получи хубав мач““

    Коментиран от #9

  • 8 Нагли

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    А Лефски как гостува на Монтана в Подуене?
    Или си късопаметен, както си забравил за двата фалита на Левфскиньо, тирето на Левски-Спартак, и подменения истински отбор на Левски с Левски 1914 на Лавчис!?
    Лефски как гостува на Монтана в Подуене?

    Коментиран от #10

  • 9 Купена титла

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "Пловдив":

    Президента на Хебър: Теренът не е в толкова лошо състояние. Ние използвахме почивката преди мачовете за националите да сложим пясък. Но на мача със Септември заваля много силен дъжд и теренът се разкаля. Ние можем да играем там, но класата на ЦСКА не позволява да играе на този терен!!!!
    Вземайте си титлата и да ви няма, от 15 отбора от А група само ЦСКА ще е домакин срамна работа, да ви е честита купената титла.

    Коментиран от #14

  • 10 Левскар

    1 5 Отговор

    До коментар #8 от "Нагли":

    Аиде върна 2017 а после започна любимата си тема за комунистите и народният съд. Вече сме 2020 преди два дена Септември игра на стадиона в Пазарджик!!!! Какво стана за два дена?? Аааааа забравих заваля дъжд. Ама вие 3 мача отложихте досега, отложете и този ??? Ааааа не може трябва да си чистим имиджа вземайте си титлата и се разкарайте със Стоичо, като доиде и започват купуването и реването. Отивайте в Англия да играете господа напудрени меки китки и аристократи.

    Коментиран от #11, #16

  • 11 194

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Левскар":

    КАТО ЩЕ КРИТИКУВАШ, ПОГЛЕДНИ ПЪРВО ТВОЯ ОТБОР:

    Двубоят между Монтана и Левски от 1/8-финалите в турнира за купата на България ще се играе на стадион "Георги Аспарухов", обяви официално спортно-техническата комисия на БФС. По принцип монтанчани трябваше да са домакини, но поради невъзможността да осигурят подходящ терен, се е стигнало до това решение. Освен това двубоят няма да стартира в 15.00 часа, а в 18.00 часа.

    Коментиран от #12

  • 12 Левскар

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "194":

    Това 2017 ли??? Знаеш ли коя година сме сега? 2021!!!Какво ми даваш примери преди 4 години дето никой не си спомня обстоятелствата тогава. Преди два дена Септември Сф игра в Пазарджик!!! Сега заваляло дъжд, ама верно ли? Отложете мача, мен не ми е за ЦСКА вие си имаъе вашите моменти ама хората и в Дупница и в Пазарджик заслужават тези моменти.

    Коментиран от #19

  • 13 2020

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "днес":

    нали прекрасният кмет Попов откри с Тиквата "бижуто" стадион, а сега - лоша тревна настилка. Нима във Варна и в Пловдив тревата е по-добра?
  • 14 12321

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "Купена титла":

    После тиретата се чудят защо в чужбина ги мятат като "маче у дирек". Стойчо Директивата каза, че 1:5 не бил толкова лош резултат! Прав си - няма дузпи, червени картони и падат с достойното 1:5.
  • 15 Мунчо

    2 5 Отговор
    Добре де, ако мача завърши в редовното време1:1, това означава ли, че ЦСКА (тире София) ще продължи напред, с гол отбелязан на чужд терен?
  • 16 Готово

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Левскар":

    ОК.
    Ще приема аргументите, че не трябва да се връщаме чак до 2017 година.
    Само че пак двойни стандарти.
    Ти все говориш за миналите събития с фалита на ЦСКА, които са дори още по рано от 2017 година
    И футболния Левски е фалирал, даже два пъти, но никой не ви го е натяквал преди да почнете вие.
    И Левски е бил с тире, но никой не ви го е натяквал, допреди да почнете да се правите на интересни.
  • 17 това

    1 3 Отговор
    потвърждава любимите тези на Стойчо: "Всички са против ЦСКА", "Съдията е мръсник" и т.н. Ето поредното потвърждение, че целта на всички е да пречат на "армейците" от чуждестранния легион.
  • 18 Ловеч

    2 3 Отговор
    Вековните от Ловеч и те са гости в София ! И двата отбора ще играят на неутрален терен ! Възможно е да има припознали се зрители в пришълците от Ловеч !
  • 19 Преди

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Левскар":

    Два дни не дадоха чиста дуСпа за числото ама кво ша са връщаме два дена назад като никои лескар вече не го помни.
  • 20 Терориста

    0 0 Отговор
    Мръсни страхливци.Насрахте ли се.Само Хебар