Last news in Fakti

22 Септември, 2021 09:56 2 121 2

Президентът на Марек даде обещание за днешния мач с Левски

  • марек-
  • левски-
  • марек-левски-
  • купа на българия-
  • купата на българия-
  • цветан видински

Няма да се изложим и ще се постараем да направим хубав мач", каза Цветан Видински

Президентът на Марек даде обещание за днешния мач с Левски - 1
Цветан Видински, кадър: Спортал

Президентът на Марек Цветан Видински сподели очакванията си преди днешния 1/16-финал от турнира за Купата на България срещу Левски.

„Не вярвам Левски да ни подцени, защото за тях Купата е доста важна“, обяви Цветан Видински пред „Мач Телеграф“.

„Със сигурност няма дойдат на „Бончук“ с юношите. Имат нов треньор, който със сигурност няма да иска да се изложи. За нас, както казах и преди, най-важни са срещите от първенството, защото целта ни е да се задържим в групата. Със сигурност обаче няма да се изложим и ще се постараем да направим хубав мач. Все пак срещата ще се дава по телевизията. Ще дойдат и много хора по трибуните“, продължи той.

Видински обаче съжали, че продължават кадровите проблеми за отбора.

„Митко Илиев от оперираните вече тренира. Той обаче няма да е готов за този мач. Надявам се обаче до седмица или две да сме вече в пълен състав“, завърши Видински.

Двубоят между дупничани и столичани е с начален час 13:00.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БМБ

    1 1 Отговор
    няма страшно съдията е със левски
  • 2 Червен балет

    4 0 Отговор
    А с вас е БФС. Всички отбори от А група гости, само изнежените ЦСКА домакини, засрамете се. Само ревете и искате дузпи и червени картони, това вече не е футбол а балет.