22 Септември, 2021 09:27 2 261 2

Първо във ФАКТИ: Пирин се подсилва с двама играчи и се разделя с един

  • пирин-
  • димитър шейтанов-
  • марио кирев-
  • христофор хубчев

Според наша информация, съвсем скоро официално трябва да бъде обявена раздялата с Димитър Шейтанов

Първо във ФАКТИ: Пирин се подсилва с двама играчи и се разделя с един - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Пирин Благоевград ще обяви съвсем скоро двама нови футболисти. Това са опитният страж Марио Кирев, както и доскорошният футболист на Левски - Христофор Хубчев, който се подвизава като централен защитник.

Вратата пък е посочена на младия Димитър Шейтанов, който имаше вина за някои попадения в неговата врата при загубата от Арда с 3:0.

Той пристигна през изминалата зима при “орлетата”, но така и не успя да си спечели титулярно място в конкуренцията на Петър Петров.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    3 3 Отговор
    А цеца ще е гост днес на великаните от Хебър от незнам си и къде на т.н стадион Армията. Всичко е майтап: ние нямаме армия ама стадиона е Армия, цеца уж фалира пък пак имаме цеца, уж гости пък играят у дома, уж феърплей пък хебросите си свалили гащите, уж евробойци пък те по-големи евроидиоти няма от тях ( справка срамът и позора за БГ като загубиха от дълбоките резерви с 5 на 1 )... Еееееее що за футбол е това бе Перукане ?
  • 2 фен

    2 0 Отговор
    с Марио Кирев ще я прокопсате.Последно място до края на сезона.