23 Септември, 2021 15:57 2 010 0

Информацията на ФАКТИ се потвърди: Бивш защитник на Левски подписа с Пирин (Благоевград)

  • христофор хубчев-
  • пирин (благоевград)

"Щастлив съм, че ставам част от клуб с традиции като Пирин", заяви Христофор Хубчев, който има период и във второто ниво на гръцкия футбол с екипа на Лариса

Информацията на ФАКТИ се потвърди: Бивш защитник на Левски подписа с Пирин (Благоевград) - 1
Христофор Хубчев, снимка: Левски ТВ

26-годишният защитник Христофор Хубчев е новото попълнение в Пирин (Благоевград). Той идва от Левски, а преди това е носил екипите на Монтана, Дунав (Русе), гръцкия Лариса и Етър (Велико Търново). Бивш юношески и младежки национал на България. Играе като ляв или централен бранител.

"Щастлив съм, че ставам част от клуб с традиции като Пирин. Ще направя всичко, за да помогна на отбора да се представи на ниво в предстоящите мачове", заяви Хубчев.

ФАКТИ припомня, че първи Ви информира, че Хубчев е пред договор с благоевградчани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА