Last news in Fakti

22 Септември, 2021 15:19 6 907 4

Аржентинско дете чудо засенчи Меси и Неймар

  • фелиситас флорес

Фелиситас постигна това, което не е било по силите на световните звезди на футбола

Аржентинско дете чудо засенчи Меси и Неймар - 1

Малката аржентинка Фелиситас Флорес смая света, като успя да подпише личен договор с американския концерн "Найки" на едва 8-годишна възраст.

Така тя постигна това, което не е било по силите на световните звезди на футбола в момента - Неймар и Лионел Меси, които имат договори с американската компания, съответно от 13 и 14-годишна възраст.

Фелиситас Флорес очевидно заслужава признанието, тъй като умее да жонглира с топката по изумителен начин и светът ще следи с любопитство бъдещето ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туньо Туньов

    5 6 Отговор
    Тия работи и аз ги правих на тази възраст...Нищо кой знае какво...
  • 2 Буха ха

    17 3 Отговор
    Това не е футболно а търговско умение. Утре адидас може да подпишат със сина на мбаппе преди да е роден, това ще засенчи ли Марадона и Пеле?
  • 3 456

    15 2 Отговор
    До горните:що за завист? Еми, браво на детето. Успех детенце.
  • 4 яяяя

    18 0 Отговор
    Детето чудо Божинов ще подпише със Славия и ще чупи всички рекорди по брой отбори ,в които е играл!