Last news in Fakti

23 Септември, 2021 13:20 1 698 3

Кърваво меле преди Монпелие – Бордо, 16 пострадали

  • монпелие-
  • бордо-
  • фенове-
  • меле

Няколко линейки бяха изпратени на място и силите за сигурност овладяха ситуацията

Кърваво меле преди Монпелие – Бордо, 16 пострадали - 1
Снимка: БГНЕС

Около 50 фенове на Монпелие направили засада на автобуса с привърженици на Бордо на изход за магистралата и го нападнали, съобщава вестник Le Parisien.

Няколко линейки бяха изпратени на място и силите за сигурност овладяха ситуацията, а 16 души пострадаха. Снимките показаха ударени фенове, седнали на земята и за които се грижат медиците. Неприятната случка стана часове преди срещата Монпелие - Бордо, която завърши 3:3.

Инцидентът бележи третото избухване на насилие между привърженици в рамките на няколко седмици във френската Лига 1.

Миналия уикенд феновете на Ланс нахлуха на терена на полувремето и нападнаха гостуващата агитка на Лил. Няколко души бяха ранени, преди органите на реда да прекратят мелето.

В края на август имаше подобен сценарий на мача Ница срещу Олимпик Марсилия, където феновете също нахлуха на терена. В сблъсъците участваха привърженици, официални лица и играчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос на ценности, сър!

    3 0 Отговор
    Развитото общество какви ги вършело...
  • 2 Едно

    1 0 Отговор
    ... време беше празник да отидеш на мач!!! Купиш си една фуния семки за броени стотинки, люпиш и псуваш!!! Но тези днешните не ги разбирам!!! Да отидеш на мач, като на война!!! Може би социалния антрополог Харалампий ще ги обясни, но няма!!! Неговата работа е да пази онези с парите и да излива народния гняв в нищото!!!
  • 3 Запада КАТАЛЯСА !

    0 0 Отговор
    А ние без него , и без това - ЗАГИВАМЕ !