Last news in Fakti

23 Септември, 2021 19:38 1 904 3

Стойчо Младенов за мача с Арда: Трябва да се справим!

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • арда

Както е известно, „червените“ ще срещнат тима на Арда на 1/8-финал в повторение от миналогодишния финал за Купата на България

Стойчо Младенов за мача с Арда: Трябва да се справим! - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви веднага след жребия за 1/8-финалите за Купата на България, че тимът трябва да играе сериозно, без значение от съперника.

Както е известно, „червените“ ще срещнат тима на Арда в повторение от миналогодишния финал.

„Който и да бъде, това ни отреди жребият. Трябва да се справим“, заяви Младенов пред Diema sport.

„Няма слаби отбори, така че, срещу който и да се изправим, трябва да играем сериозно. Арда е с нов треньор - един амбициозен Георги Чиликов, който ще иска да се докаже на „Българска армия“, допълни треньорът на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво Стойчо

    11 1 Отговор
    Това е мъжко поведение! Ако играете както досега, Арда е преодолим отбор. Уесно нема! А докато Пеевските иб брик чии са в управата на т.нар български футбол няма да чакате лесен жребий. С вас сме!
  • 2 Стойчо млзденов

    1 1 Отговор
    Нема да се плашите.до финала сме само домакини
  • 3 Пепи

    1 4 Отговор
    Ще се справите, като с Рома.