Last news in Fakti

23 Септември, 2021 22:45 5 682 6

Бивша на Балотели направи интимни признания и се показа страшно секси (СНИМКА)

  • рафаела фико-
  • марио балотели

„Той беше голямата ми любов”, каза Рафаела Фико за бившия италиански национал, който в момента играе в турското първенство

Бивша на Балотели направи интимни признания и се показа страшно секси (СНИМКА) - 1
Снимка: Instagram

Бившата половинка на Марио Балотели – Рафаелa Фико призна, че още страда по италианския футболист. Къдрокосата красавица, която има дете от нападателя, призна в телевизионно шоу, че никога не е имала по-силна и страстна връзка от тази с Балотели.

„Той беше голямата ми любов. Имала съм и други връзки след него, но на никого не съм се отдавала така, както съм се отдавала на него. Никога не съм била влюбена в тези хора, както съм била в него”, призна Рафаела.

Тя още призна, че след обтегнатите отношения след края на връзката им, в момента двамата се разбират отлично.

„Минаха няколко години, изяснихме отношенията си. Той се извини и каза, че е осъзнал какво ми е причинил. Обичам го като брат”, каза още тя.

СНИМКА:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    18 0 Отговор
    Госпожица Фико е трябвало да забърше Божинката.
  • 2 Италианския сериал

    32 0 Отговор
    "И залюбих мамо, маймуна"!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Demonaz

    6 1 Отговор
    Голяма хвалба,че е била с афроафриканец. Тук един подобен от цецека болшевишко знаем беше с нашенска лека жена. Без коментар.
  • 6 Госпожица Фико

    1 2 Отговор
    Много добре се чувствах нанизана на черния колец