24 Септември, 2021 13:45 1 429 1

Тунчев: Очаквам да победим Ботев Пловдив

  • тунчев-
  • локомотив пловдив-
  • ботев пловдив-
  • дерби-
  • очаквания-
  • прогноза-
  • победа

"Тези мачове са показали, че не е важно кой в какво моментно състояние се намира", заяви наставникът на Локомотив Пловдив преди дербито

Тунчев: Очаквам да победим Ботев Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви преди дербито срещу Ботев Пловдив, че очаква воденият от него отбор да изиграе един добър мач, в който да победи.

"Голям мач за Пловдив и за България. Очаквам да изиграем един добър мач, в който да победим. Надявам се да покажем играта, която показахме срещу Левски, особено през второто полувреме“, сподели Тунчев.

"Всяка една победа дава самочувствие. Хубаво е, че успяхме да направим тези две победи. Надявам се, че момчетата са придобили малко увереност и по-голямо спокойствие. Със сигурност има напрежение преди самия мач, колкото и да си говорим, наистина е така. Важна е мотивацията, всеки един от футболистите трябва да разбере колко е важен този мач. Има я и другата крайност – прекалено голямата мотивация“, добави наставникът на Локомотив Пловдив.

"Тези мачове са показали, че не е важно кой в какво моментно състояние се намира. Важна е самата мотивация и нагласата за самия мач. С оглед на мачовете, които играят и победите, които постигат не е никак изненадващо, че Ботев Пловдив е лидер в първенството. Ние гледам нашия си отбор. Ние може би сами се изненадваме от моментното състояние, в което се намираме.“

"Всички са здрави преди мача, което е най-важното. Наясно съм със стартовия състав. Имаме донякъде едно-две колебания за състава, но мисля, че след тренировката ще сме на 100% сигурни. Не мога да кажа, че се познаваме толкова добре. Ботев Пловдив има доста нови футболисти. Ще видим какво ще се получи. Изгледахме няколко мача на Ботев Пловдив и сме ги анализирали. Ще си запазя силните и слабите страни на Ботев Пловдив. Ние сме ги споделили на играчите. Надявам се по най-добрия начин да се възползваме“, каза още Тунчев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 интересно

    1 0 Отговор
    така говори човек , който вече е отписал мача.