Last news in Fakti

24 Септември, 2021 17:56 1 989 0

Фиго: Манчестър Юнайтед е най-добрият избор за Роналдо

  • фиго-
  • роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • избор-
  • кариера-
  • фенове

"Той има история в клуба, феновете го обичат и мисля, че това е най-доброто възможно място, където той би могъл да бъде в последната фаза от своята кариера", заяви легендата

Фиго: Манчестър Юнайтед е най-добрият избор за Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Португалската футболна легенда и носител на "Златната топка" за 2000 година Луиш Фиго вярва, че сънародникът му Кристиано Роналдо е направил верния избор, като се е завърнал в Манчестър Юнайтед.

"Лично аз мисля, че Манчестър Юнайтед е най-добрият избор за Кристиано. Защото това е място, което той познава. Той има история в клуба, феновете го обичат и мисля, че това е най-доброто възможно място, където той би могъл да бъде в последната фаза от своята кариера", сподели пред Give Me Sport 48-годишният Фиго и добави, че ако Кристиано бе избрал да отиде в клуб, с който "червените дяволи" си съперничат, това би му създало повече проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА