Last news in Fakti

25 Септември, 2021 13:42 2 199 2

Левски спешно прати ново попълнение в Гърция

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • хосе кордоба-
  • гърция

"Сините" са засилили Кордоба към южната ни съседка, за да спазят процедурата по изкарване на работна виза

Левски спешно прати ново попълнение в Гърция - 1
Снимка: БГНЕС

Левски спешно прати новото си попълнение Хосе Кордоба в Гърция. Това е последният опит на "сините" да уредят панамеца с картотека за утрешното издание на вечното дерби с ЦСКА.

"Сините" са засилили Кордоба към южната ни съседка, за да спазят процедурата по изкарване на работна виза. Именно това трябва да се случи, за да може защитникът да получи разрешение да играе в родния елит.

Проблемите идват от факта, че Хосе Кордоба доскоро имаше работна виза, издадена от втородивизионния Етър, където играеше преди да премине на "Герена". От лагера на Левски разкриха, че има някакъв шанс панамецът да бъде уреден за мача с ЦСКА, но той е малък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чики-Рики

    3 0 Отговор
    Тоз кючек ли играе ?
  • 2 Ще се оправи

    1 0 Отговор
    При съмнение за контузия на Горанов ни трябва Кордоба понеже той може да играе и от ляво макар че обича центъра. За съжаление шансовите са нулеви. Все пак Горанов маи ще се оправи иначе Галчев.