Last news in Fakti

25 Септември, 2021 15:47 5 374 0

Ето какво е първото нещо, което е попитал Златан Ибрахимович при завръщането си в Милан

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • съблекалня-
  • шампионска лига

Ветеранът напомни, че тъй като вече е на възраст, ще обръща повече внимание на сигналите на тялото си и ще гледа да се щади, за да може да играе по-дълго време през сезона

 Ето какво е първото нещо, което е попитал Златан Ибрахимович при завръщането си в Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович, който скоро ще навърши 40 години, вероятно има последна възможност да спечели Шампионската лига в кариерата си. Неговият Милан се завърна в турнира и той мечтае за триумф.

“Когато се завърнах в клуба през януари 2020 година, първото нещо, което направих в съблекалнята, беше да попитам колко от останалите момчета бяха играли в турнира. Само двама вдигнаха ръка и реших, че това е шега”, сподели Ибра пред “Спортуийк”.

“През миналия сезон целта ни беше да се класираме за ШЛ и да станем шампиони на Италия - продължи той. - Второто не се получи, но поне бяхме близо, след като завършихме втори. И това е благодарение не само на мен, а на всички. И младите, и опитните в тима разбраха от какво се нуждаем за нещо повече. Всички работим върху това.”

Шведът обаче продължава да е контузен и няма да играе и днес срещу Специя. Надеждите са Златан да бъде на линия за домакинството на Атлетико Мадрид в ШЛ през идната седмица.

Ветеранът напомни, че тъй като вече е на възраст, ще обръща повече внимание на сигналите на тялото си и ще гледа да се щади, за да може да играе по-дълго време през сезона.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА