Last news in Fakti

27 Септември, 2021 12:31 1 783 4

Ясен Петров: Мачът с Литва може да ни отвори вратата към Световното

  • ясен петров-
  • национален отбор-
  • футбол

Не искам да слагаме каруцата пред коня.

Ясен Петров: Мачът с Литва може да ни отвори вратата към Световното - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния отбор Ясен Петров заяви, че евентуална победа над Литва в световните квалификации може да ни отвори вратата към Световното първенство.

"Не искам да слагаме каруцата пред коня. Имаме шанс, не мога да кажа, че нямаме шанс. Първо, най-важният мач е следващият, и той е мачът с Литва. Евентуално този мач може да ни отвори врата, трябва да го вземем. Затова сме концентрирани да отидем в Литва и да дадем най-доброто от себе си.

Те ще са максимално мобилизирани, защото записаха тежка загуба от Италия, ще играем на изкуствен терен. Това ще е нещо коренно различно за нас, но въпреки всичко нашето желание е да отидем и да победим. Дали имам комфорт от страна на БФС? Изключителен. Договорът ми е за 1+1 година, това е решение на футболния съюз. До този момент имам абсолютен комфорт, нямам проблем с никой", заяви Петров пред БТВ.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 байУ

    2 6 Отговор
    ТоА пък смешник Ясен. Ще ви отвори зам чалготеките пътя.
  • 2 Коко

    1 2 Отговор
    Може ама уточни се яско искаш да речеш парасветовно.Там вече може и равен да докарате.
  • 3 Алилуя

    1 1 Отговор
    Блажени са вярващите и техния Ясен Петров! Амин!
  • 4 Erika SS

    1 1 Отговор
    Айде изтрезнее поне за малко