Last news in Fakti

2 Октомври, 2021 09:48 1 940 5

Стоичков: Няма как да си деля приятелите на цесекари и левскари (ВИДЕО)

  • христо стоичков-
  • стоичков-
  • интервю

"Аз уважавам достатъчно и Тодор Батков, и Томето Лафчис", каза легендарната осмица

Стоичков: Няма как да си деля приятелите на цесекари и левскари (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на българския футбол Христо Стоичков ще бъде специален гост в предаването "Код Спорт" тази неделя от 12:30 часа.

"Няма как да купят моето приятелство. В моя живот не съм делил ЦСКА и Левски. Нека да го разберат един път завинаги. Приятелството аз не го купувам. Аз уважавам достатъчно и Тодор Батков, и Томето Лафчис. Отделно футболисти, с които сме играли - и Емил Спасов, и Велев, и Божидар Искренов, и Наско. Даже ще спомена и него - Боби Михайлов. Те са ми помогнали. Няма как да си деля приятелите на цесекари и левскари", казва Камата.

Не пропускайте цялото интервю, в което легендарната осмица говори по много интересни теми.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАРАС БУЛБА

    9 1 Отговор
    Даже ще спомена и него - Боби Перуканов.Бат Ицо е голям бе, може перукана да го мрази у червата, ама ще си каже кога му е помагал. Ей това е.
  • 2 Пучо Капучо

    3 0 Отговор
    Който познава Ицо, знае какъв човек е. И че това, което казва в интервюто, е точно така.
  • 3 ФАКТ

    1 3 Отговор
    Кюрда няма приятели.
  • 4 Свидетел

    0 2 Отговор
    Тоя дели хората на такива, които не ме иска пари и всички останали, които за него са душмани! Свидлив, алчен, мазен и нечистоплътен индивид!

    Коментиран от #5

  • 5 Паралиев

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Свидетел":

    Ако един ден и ти успееш да изкараш парите ба Ицо, по начина по, който той го е направил може да коментираш. Сега нямаш аргументи. Самият факт, че коментираш във ФАКТИ, е достатъчен и показателен за местоположението ти и финансовото състояние.