Last news in Fakti

2 Октомври, 2021 10:20 2 868 8

Силна финансова инжекция за "Златните ни момичета"

  • ансамбъл по художествена гимнастика-
  • премия-
  • златни момичета

„Много сме благодарни, защото без спонсорите и без подкрепата успехите много трудно могат да се случат“, каза Илиана Раева след получаването на премията

Силна финансова инжекция за "Златните ни момичета" - 1
Снимка: БГНЕС

Българският ансамбъл по художествена гимнастика получи премия от 200 000 лева от един от спонсорите си за спечелването на олимпийската титла от Токио 2020. Пищната церемония се състоя в столичен хотел.

„Много сме благодарни, защото без спонсорите и без подкрепата успехите много трудно могат да се случат“, каза председателят на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

„Това е още едно огромно признание за нашия труд. Златото от предстоящото световно първенство е медал, който също ни е мечта. Ще дадем всичко от себе си. Надяваме се да имаме късмет и да си покажем композициите отново по най-добрия начин“, коментира Симона Дянкова, която със съотборничките си от ансамбъла Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова завоюваха олимпийското злато в Токио.

Припомняме, че за титлата Златните момичета си спечелиха и по 250 000 лева, полагащи им се от Министерството на младежта и спорта.

„След световното първенство се надяваме да си тръгнем напълно щастливи. Качихме се на най-високия спортен връх и ще се радваме така да го завършим“, добави Ерика Зафирова.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Браво

    9 2 Отговор
    Заслужават го.Тва да тренираш до изтощение 5 дни в седмицата по 8 часа тежък физически труд години наред.И някой мъже даже няма да могат да издържат, като гледам в нета какви интензивни съчетания тренират на ден по стотици пъти,и оставаш без думи.Също имат и самодисциплина вижда се по строините им слаби фигури не се поддават на изкушения с яденето.Де и футболистите ни да не се поддаваха на пиенето,ама надали.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Футболиста

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    В моята стая имам плакат на Божинов, Ники и Благо! Учудваш ли се че мечтая за някоя като Николета или Златка? И Ф-бет призовава към това!
  • 4 ПСР

    8 1 Отговор
    Даже е малко,но добре,че го има.
    Страшно се гордея с тях,безкрайно уважавам къртовския труд,който полагат ежедневно,таланта и себеотдаването!Браво!
    Особено,на последните Олимпийски игри.
  • 5 Даам

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    Както казва Любо Пенев за футболистите ни на другия ден са толкова пияни,че се търкалят и влачат по игрището не знаят къде се намират.
  • 6 въпросче

    1 0 Отговор
    А Шиши помогна ли с некой леф? Или шкафче някое?
  • 7 док

    0 0 Отговор
    Много е красива тая Лаура Тряспрас!
  • 8 БРАВО

    0 0 Отговор
    МНОГО СПОРТСМЕНТСКА ИЗЯВА НА СПОНСОРА,.. ТРЯБВА И ДРУГИ
    БИЗНЕСМЕНИ ДА ГО ПОСЛЕДВАТ