Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 10:27 1 697 4

Крушарски след загубата от Берое: Взел съм мерки!

  • локомотив пловдив-
  • берое-
  • христо крушарски

Работим по въпроса с подобряването на резултатите

Крушарски след загубата от Берое: Взел съм мерки! - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски призна, че е разочарован от загубата от Берое в петък, но не отстъпва от своя план и държи да се изпълнят целите пред отбора.

„Взел съм мерки. Сериозни мерки и ще видите, че ще има ефект. Работим по въпроса с подобряването на резултатите. Аз имам и друга работа, но футболните хора, трябва да започнат да носят повече отговорност. Играчите са тези, които постигаха успехи и пак ще го правят. Имаме силен отбор и ще видите, че ще се реализира отново. Има доста мачове и не съветвам никого да ни отписва“, коментира бизнесменът пред „Мач Телеграф“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    3 3 Отговор
    Клошарски ще му спрем държавните поръчки и ще рови по кофите.
  • 2 Ако не се върне герб

    0 3 Отговор
    Вместо да вземеш мерки, вземи се примери, такава е била винаги съдбата на Локомотив, шампион едната година в Б и отпадащ на следващата в А, време е отново клубът да поеме по стария добре познат съдбовен път!
  • 3 вили

    2 2 Отговор
    СЕГА КАТО ТИ СПРАТ ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ И ТИ ВЗЕМАТ БИЗНЕСА С РАКЕТИТЕ ЗА ГРАД ЩЕ ТЕ ВИДЯ
  • 4 Помак от микре

    0 0 Отговор
    Къде.... у кръчмата ли ги взе