Last news in Fakti

1 Октомври, 2021 17:54 2 680 6

Любо Пенев с медийна изява. Говори за Берое, евроучастниците ни и предстоящия Конгрес

  • любослав пенев-
  • берое-
  • цска-
  • лудогорец-
  • конгрес-
  • бфс

"Надявам се Конгресът да бъде малко по-ясен, по-прозрачен и по-истински, а не като последния път", заяви Ел Голеадор

Любо Пенев с медийна изява. Говори за Берое, евроучастниците ни и предстоящия Конгрес - 1
Снимка: БГНЕС

В последните дни името на Любослав Пенев бе спрягано за нов старши треньор на Берое, независимо от факта, че отборът си има наставник в лицето на Петър Колев.

"Чета неща в пресата, които не отговарят на истината. Дали ще поема Берое? Никой от клуба не се е свързвал с мен. Това трябва да е ясно и точно. Стара Загора е футболен град, сериозна публика, която обича и подкрепя отбора си. Това е много важно. Добри условия за работа. Даже имам приятели в Стара Загора", каза Пенев "Дспорт".

"Разбира се, че съм готов за нови предизвикателства. В момента наблюдавам мачовете както в България, така и от чужбина. Следя как се развиват отборите и какво се случва в нашия футбол. Такава ми е работата. Да, имам различни оферти и опции. Въпрос на разговори. Не искам да избързваме с отговори и коментари. Ако има нещо конкретно бих го коментирал", заяви Ел Голеадор.

Бившият треньор на ЦСКА коментира мачовете на "червените" и Лудогорец в Европа: "Няма проблем да говоря за всеки отбор. Гледах мачовете не само на нашите, но и на другите отбори. Към момента мисля, че един малко по-общ отговор - едни започнаха добре, други не толкова добре. Говоря за отборите като цяло. Това обаче е само началото. Има много мачове. Процесът е дълъг и всеки отбор трябва да е добре подготвен, за да търси класирането, което очаква. Смятам, че и двата отбора могат да продължат в турнирите и след Нова година. Това обаче минава през точки, а за да се спечелят точки минава през една сериозна и концентрирана работа".

Относно ЦСКА той каза: "Не съм запознат с детайли в момента. Футболистите мисля, че дават максимума от себе си. Все пак това се показва по телевизията, тъй като е различно на стадиона. Мисля, че дават достатъчно, но могат и повече", заяви бившият треньор на "червените".

За предстоящия Конгрес на БФС Пенев каза: "Пак Конгрес, пак оперативки, съвещания и т.н. Надявам се Конгресът да бъде малко по-ясен, по-прозрачен и по-истински, а не като последния път. Ако трябва да се върна назад, не бих променил нищо. Участие перфектно, кампания перфектна. Въпросът е, че после всичко се покрива, в деня на Конгреса. Вие всички знаете какво се случи, защо се случи и кой го провокира. Да видим. Дано да бъде малко по-ясен за хората, които се интересуват", каза още Любо Пенев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чочо

    8 4 Отговор
    Иди го разбери какво казва. То чичо му се изразява по ясно.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 То и

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Чочо":

    Той не знaе, ти иcкaш дa тaзбереш
  • 4 един от многото

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Чочо":

    Пирамидите , ракията , две други и още три , така отговорил чичо Пенчо когато го попитали кои са седемте чудеса на света.
  • 5 В е л и к и я

    1 2 Отговор
    Как се раждат такива тъпаци ....!
  • 6 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Много е лесно да критикуваш,но какво сте направили,вие,коментиращите?????
    Важното е да четеш,аз разбрах какво иска да каже,но си е нужно и малко интелект!!
    Това което Пенев е постигнал,останалите може да мечтаете,но мечтата си остава гола мечта без работа.Българите тънат в тинята,защото са завистливи,прости и никого не признават ,освен собственото си ,,величие,,....жалко!