Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 13:15 6 686 2

Застреляха бивша спортна звезда

  • крис гейдовил-
  • бейзбол-
  • убийство-
  • застрелян

37-годишната жертва на стрелбата в последно време е работил към бейзболния отбор на Университета Крейтън

Бившата спортна звезда Крис Гейдовил беше застрелян при ремонт на къща. 37-годишната жертва на стрелбата в последно време е работил към бейзболния отбор на Университета Крейтън.

Грейдовил, който е бивш играч на университетския отбор, е отишъл да направи ремонт на къща, която наскоро е продал на компания за недвижими имоти.

Именно пред дома той е уцелен от няколко куршума. Вече има и арестуван за фаталната стрелба. Това е 43-годишният Ладел Торнтън, който е един от наемателите в жилището. Стрелецът е обвинен в убийство и притежание на оръжие от лице, които се намира в изпитателен срок.

В момента се установяват причините и мотивите, довели до стрелбата от страна на Ладел Торнтън, което в крайна сметка е завършило със смъртта на Крис Грейдовил.

Застреляха бивша спортна звезда


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Американ дриим

    26 2 Отговор
    Убиеца црън мамун убитя бял. Според новите тенденции в Ю ЕС ЕЙ престъпление няма.
  • 2 гадно

    11 0 Отговор
    Ами след като е наемател след продажбата е останал без покрив друг въпрос е това ли е начина.