Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 19:05 1 586 5

Ултраси на Миньор Перник пребиха играч на Струмска слава преди дербито от Втора лига

  • миньор перник-
  • струмска слава-
  • борислав никифоров

Тимът от Радомир бе принуден да излезе на терена, въпреки инцидента

Ултраси на Миньор Перник пребиха играч на Струмска слава преди дербито от Втора лига - 1
Снимка: Shutterstock

Играчът на Струмска слава Борислав Никифоров бе пребит от ултраси на Миньор Перник преди местното дерби между двата тима във Втора лига, научихме от Gong.bg.

Никифоров е бил нападнат от група радикализирани запалянковци в часовете преди срещата, а в резултат футболистът се озова в спешното отделение на столичната болница „Пирогов“.

Съотборниците на нападателя първоначално отказваха да излязат на терена за срещата, но тимът е бил принуден да играе, за да не бъде записана служебна победа за „перничани“.

В крайна сметка срещата завършва 3:0 в полза на Миньор, а случаят тепърва ще бъде разследван от органите на реда.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гунчовци

    14 0 Отговор
    Материалът е лош , другото са врели - некипели
  • 2 БГ рецепта

    1 1 Отговор
    И за какво са излезли да играят, като пак 3:0 - значи пребития са го пребили без смисъл - черното тото си е сработило. Ако имаха таНци да не излязат и бъркаха в гърлото със служебната загуба на тоя дето е организирал нещата! Букмейкъруте да се разследват!
  • 3 Драгой

    5 0 Отговор
    След пожар в Перник, доктора казва на пострадалия, но Вие имате повече счупени кости отколкото изгаряния??? Ми докторе они ме гасиха с лопати!
  • 4 Тоше

    3 1 Отговор
    А у Перник протестирали против шума и дима от магистрала Струма. Перник иначе е много тих и чист град. Там се карат само Тесли
  • 5 Синини

    1 0 Отговор
    Преди мача един, след мача не ги броим..