Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 23:00 1 855 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед даде ясен знак, че ще разчита на Солскяер

  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • майк фелан-
  • фабрицио романо

Спекулациите за неговото уволнение бяха леко попарени

Ръководството на Манчестър Юнайтед даде ясен знак, че ще разчита на Солскяер - 1

Треньорският пост в Манчестър Юнайтед е една от най-дискутираните теми в Англия през изминалите няколко години, като напоследък воплите за уволнението на Оле Гунар Солскяер станаха особено силни с оглед няколко неубедителни резултата. Но днес ръководството на клуба попари слуховете, че дните на наставника са преброени.

Асистентът на норвежкия наставник - Майк Фелан, е преподписал договора си до 2024 г., по информация на спортния анализатор Фабрицио Романо.

„Червените дяволи“ записаха неочаквано равенство у дома срещу Евертън през изминалия кръг, а, Гари Невил отбеляза, че мъмренето на Кристияно Роналдо при напускането на терена, след като бе влязъл от резервната скамейка, е пореден знак, че нещо не е наред в тима.

В Шампионската лига пък Виляреал тотално надигра тима на Солскяер, макар в крайна сметка трите точки да останаха на „Олд Трафорд“.

А седмица по-рано Йънг Бойс триумфира с 2:1 над английския гранд.

Неубедителната игра на Манчестър Юнайтед от старта на сезона е повод за все по-сериозно разединение сред феновете на клуба, а фактът, че бяха вложени изключително много пари в селекцията, говори, че ситуацията драматично може да се промени в едната или другата посока до полусезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА