Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 11:01 1 615 1

Уволнен треньор в Русия прибира 3 млн. евро обезщетение

  • марко николич-
  • локомотив москва-
  • обещетение

42-годишният специалист загуби доверието на клубното ръководство след слабия старт в Лига Европа

Уволнен треньор в Русия прибира 3 млн. евро обезщетение - 1
Снимка: БГНЕС

Сръбският треньор на Локомотив Москва - Марко Николич ще бъде уволнен до часове, пишат руските медии. 42-годишният специалист загуби доверието на клубното ръководство след слабия старт в Лига Европа (загуба и равенство) и най-вече след домакинската загуба с 1:2 от Ростов в първенството на Русия, където отборът е 4-ти в красирането.

Николич ще си тръгне от Москва с 3 милиона евро обезщетение. Той пое отбора през пролетта на 2020-а, когато подписа по схема 2+1 с годишна заплата 1,2 млн. евро. Агентът на Николич - Деян Йоксимович отказа да коментира информацията с уточнението, че тя трябва да идва от клуба.

Преди да поеме руския Локомотив, Николич водеше унгарския МОЛ Фехервар, Партизан Белград и Олимпия Любляна.

Сред спряганите за нов треньор на тима е 36-годишният Робърт Клаус, който в момента води Нюрнберг във Втора Бундеслига.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДалавераИмпекс

    2 1 Отговор
    А кажете кви са тия пари дет се раздават във футбола?! 3млн взимаш ей така от небето за да си тръгнеш, още някой милион за да дойдеш, платили на агента му за да го диведе, давали му заплата на месец, премии за победа, за класиране, за незнам си какво, квартира, кола за него и семейството му, разходи за пътувания, хотели, здраве, възстановяеане и какво ли не...
    Перачницата се върти... Все си мислех, че този вирус ще нормализира или поне ще ограничи тая дивотия да се плащат огромни пари за абсолютно безсмислени или безполезни дейности на някакви тарикати за нищоправене - разни модели, инфлуенсъри, тиктокаджии и фейсбукари, и въздухари, докато не можеш да намериш двама души да оберете гриздето или ябълките или каквато и да е работа...Май още не сме си научили урока