Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 17:00 2 403 0

Милан спира със старците и започна работа по привличането на аржентински голаджия

  • хулиан алварез-
  • милан-
  • ривър плейт-
  • астън вила

„Росонерите“ към момента разчитат на 40-годишния Ибрахимович и 35-годишния Жиру

Милан спира със старците и започна работа по привличането на аржентински голаджия - 1
Снимка: БГНЕС

Милан несъмнено върви във възходяща линия на своето развитие под ръководството на Стефано Пиоли, но и той осъзнава, че най-добрите дни на Златан Ибрахимович и Оливие Жиру са далеч зад гърба им. Наставникът е заявил пред ръководството, че има нужда от свежи идеи в атака, а информацията от Calciomercato е, че се следят изявите на 21-годишен аржентински нападател от Ривър Плейт.

Името на младока е Хулиан Алварез. Момчето започва да играе все по-редовно за родния си клуб, като от старта на сезон 2021/22 вече е взел участие в 11 гола от 11-те си участия за тима. Той дори има два мача за националния отбор на Аржентина, което означава, че най-вероятно няма да има проблем с международния му паспорт, ако реши да акостира в Милано през зимата.

Лошата новина за Пиоли е, че английският Астън Вила също следи изявите на Алварез. „Виланите“ доказаха в последните два сезона, че не се свенят да харчат пари за трансфери и заплати, така, че ще трябва да се действа отрано, ако всеки от двата тима има сериозен интерес към нападателя.

Хулиан Алварез е оценяван на €15 млн. от сайта Transfermarkt, но източници до Ривър Плейт твърдят, че ръководството не би се разделило с него за по-малко от €25 млн. с оглед визитката и потенциала му.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА