Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 22:45 1 144 0

Италиански национал е аут за 2 месеца

  • матео песина-
  • аталанта-
  • италия

Той падна жертва на дербито между Милан и Аталанта през уикенда

Италиански национал е аут за 2 месеца - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският национал Матео Песина ще пропусне следващите два месеца от терените из Европа, след като получи тежка контузия в бедрото в дербито с Милан през уикенда, научихме от футболния анализатор Джанлука Ди Марцио.

Песина се превърна в един от любимците на националния селекционер Роберто Манчини в изминалата година, като той му се отплати с 4 попадения, две от които на Европейските финали през лятото.

Полузащитникът на Аталанта ще липсва на халфовата линия на „Скуадра Адзура“ във финалите за Лигата на нациите, където тимът е домакин на Испания в предпоследния кръг преди мача за титлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА