Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 11:00 2 155 2

Зинедин Зидан преговаря с ПСЖ?

  • зинедин зидан-
  • псж-
  • маурицио почетино-
  • антонио касано-
  • реал мадрид

Дните на Маурицио Почетино в клуба изглеждат преброени

Зинедин Зидан преговаря с ПСЖ? - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ може съвсем скоро да смени треньора си, ако непостоянството във формата продължи в следващите седмици, а Зинедин Зидан изглежда като една от логичните опции за арабските шейхове. Слуховете дори бяха още повече засилени, след като Антонио Касано сподели, че има информация за преговори между французина и „парижани“.

Той разговаря с Кристиан Виери в канала му в Twitch за ситуацията на „Парк де Пренс“ след шокиращата загуба с 2:0 от Рен и липсата на точни удари към противниковата врата от Меси, Мбапе, Неймар и Ди Мария.

Хората ми разказват лоши неща за него (Маурицио Почетино). Чувам, че е страхотен човек, но като треньор... До момента не са направили и минута тактическа тренировка и дори играчите се е наложило да искат такава. Дори му се е налагало да търси съвети за играта от самите футболисти. Едва повярвах на чутото. Никога преди не е тренирал шампиони и изглежда, че му е трудно. А от всичко, което чувам, най-вероятно няма да е треньор още дълго. Ослушвайте се за Зизу“, коментира Касано.

Зидан напусна Реал Мадрид след края на миналия сезон, но за двата си периода начело събра внушителните 13 трофея, сред които три поредни титли от Шампионската лига. Това го превръща в идеалния кандидат за мениджърския пост в ПСЖ, чиято голяма цел си остава европейското признание.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    1 3 Отговор
    псж не могат и на малкият пръст на Марсей да стъпят Марсей е първият клуб спечелил ШЛ завинаги в Историята
  • 2 Това се

    2 0 Отговор
    говори от няколко дни. Зидан е единственият мениджър в момента, който може да управлява всички тези големи имена и чепати характери.