Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 14:30 1 461 1

400 000 лв. премии очакват родните национали за предстоящите квалификации

  • българия-
  • литва-
  • северна ирландия

„Лъвовете“ могат да се приберат с доста солиден бонус, ако спечелят 6 точки в следващите два мача

400 000 лв. премии очакват родните национали за предстоящите квалификации - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национален отбор по футбол може и да се намира в подем, но голямата цел за класиране на Мондиал 2022 остава все така трудна, макар и не невъзможна. За да запази тима ни шансове за класиране в Катар, ще се гонят две задължителни победи в предстоящите квалификации, а от БФС са заложили общо 400 000 лв. премии в случай на успех, пише вестник „24 часа“.

„Трикольорите“ излизат в събота срещу Литва във Вилнюс от 16:00 часа българско време, за да се опитат да надградят върху представянето от преди месец, когато бе записано равенство срещу европейския шампион Италия и минимална победа над Литва в София.

Понастоящем България има 5 точки в групата си, но, ако бъде добавен актив от 6 точки в следващите два кръга, гостуването на Швейцария може да се окаже съдбоносно за представителния ни тим.

От Футболния съюз са поставили условие за премията, че се преследва първо задължителна победа над Литва, за която ще бъдат раздадени 200 хил. лв., а едва след това бонусът ще може да се удвои при триумф над Северна Ирландия на родна земя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BET366

    1 1 Отговор
    Никакъв шанс !!!