Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 17:17 1 101 6

Вицепрезидентът на БФС за Конгреса: Ще е както в УЕФА!

  • атанас фурнаджиев-
  • бфс-
  • конгрес-
  • изпълком

Всичко ще бъде прозрачно - бюлетините ще се броят на сцената от комисия, определена от Конгреса - Домусчиев и Венци Стефанов не присъстваха на Изпълкома

Вицепрезидентът на БФС за Конгреса: Ще е както в УЕФА! - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев коментира решенията, които е взел Изпълкома, за предстоящия Конгрес на 12 октомври. Той заяви, че гласуването ще бъде прозрачно, тъй като бюлетините ще се броят на сцената пред всички делегати.

"Гласуването на Конгреса ще бъде с интегрална бюлетина. Ще има 8 урни, за да няма струпване на много хора. Всичко ще бъде прозрачно - бюлетините ще се броят на сцената от комисия, определена от Конгреса. Решенията са взети от Изпълкома. Не са по предложение на г-н Бербатов. Както се провеждат Конгресите в УЕФА в момента - те са с интегрална бюлетина и ние следваме техния пример. Представителите на ФИФА и УЕФА не идват по покана на някого - те са задължителни. ФИФА и УЕФА изпращат свой представител на всяка една държава, която провежда Конгрес. Това е обичайната практика", започна Фурнаджиев.

"При Конгресите на УЕФА медиите стоят отзад и чак, след края на Конгреса биват допуснати и се дават интервюта. Има закони в нашата страна - клубовете се представляват от делегат, който е излъчен от ръководството на самия клуб. Ние не можем да влияем на този процес. Предвид епидемичната обстановка, има доста хора, които ги е страх и може да не дойдат на Конгреса поради тази причина. Може да има болни. Самата бройка ще стане ясна в деня на Конгреса. За да има кворум, трябва да присъстват поне 50% от клубовете.

"Ако бъдем избрани, тогава мога да кажа дали ще бъда част от ръководството на БФС. Винаги съм се стремял да помагам на спорта, не само футбола, защото, чрез фирмите, които ръководя, сме спонсорирали редица спортове в България. Господин Михайлов присъства на Изпълкома. Само двама души отсъстваха - Кирил Домусчиев и Венци Стефанов. Президентът ни благодари за свършената работа до момента и пожела успех занапред", завърши Атанас Фунаджиев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕРГЮСЪН

    6 0 Отговор
    Ама фамилията му пасва то4но !!!
  • 2 Вън това БФС

    8 0 Отговор
    Пиявиците като тaя Фурнa и другитe Кучевци, Поповци, Каменкостадиновци, Петърпетровци и президентите на клубове в комисиите - те са проблема България да не е помирисвала голям форум от 2004 година.
    Те са на власт от 2005 и все се оправдават, че сме малка държава, затова не се класираме!
    Ами Хърватия е двойно по-малка от България!
    Исландия, колко е голяма?
    Сърбия?
    Босна?
    Дори Северна Македония се класира през това време, а ние все чакаме старото БФС да оправи футбола в България.

    Миналия сезон - няма да има изпадащи, като видяха че някои клубове не изпаднаха - абе ще има изпадащи. Етър е най-потърпевш.

    Сега каква каша забъркаха с Левски с картотекирания Панамец?! Сега сините ще загубят точки, които и без това са кът там. Само забъркват скандал, след скандал. Взеха лиценза на ЦСКА 2008г. После ги изгониха във В група. Сега нарочно не подават историята на ЦСКА до УЕФА, макар от ФИФА и УЕФА да признаха ЦСКА за спортен наследник на старото дружество.
    Некадърници и негодници.
  • 3 Пучо Капучо

    3 0 Отговор
    Конгресът ше е фурнаджийски...и с малко повече виски и фъстъци.
  • 4 Знаещ

    0 0 Отговор
    Шефа на съдиите Константин Гергинов се пенсионира в Мото Пфое. Атанас Фурнаджиев е управител на Мото Пфое. Яко са се увъртяли. На Фурнаджиев злобата му е изписана на лицето.
  • 5 тиквата

    0 0 Отговор
    от държавата няма да видите един лев разбойници
  • 6 тиквата

    0 0 Отговор
    поканете преслава пияндето да поиграе