Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 22:41 2 299 0

Кристиано Роналдо е бил на крачка от трансфер в Милан

  • кристиано роналдо-
  • масимилиано мирабели-
  • милан-
  • манчестър юнайтед

Това разкри бившият спортен директор на „росонерите” Масимилиано Мирабели

Кристиано Роналдо е бил на крачка от трансфер в Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо е бил на крачка от трансфер в италианския гранд Милан. За това разкри бившият спортен директор на „росонерите” Масимилиано Мирабели.

Португалецът, който се завърна сензационно в тима на Манчестър Юнайтед през лятото, осъществи един от най-гръмките трансфери през 2018 година, когато напусна Реал Мадрид, за да подпише с Ювентус в сделка на стойност 100 млн. паунда.

Именно преди осъществяването на многомилионната сделка, Роналдо е бил много близо до преминаване в Милан.

Бившият спортен директор на Милан Мирабели сподели, че сделката е била стопирана от бившите собственици на клуба в лицето на Ли Йонгхонг.

„Това е нещо, за което говорихме с Жорже Мендеш. Знаехме, че ще има проблеми между Реал и Роналдо. Направихме всичко възможно, но тогава китайските собственици на Милан блокираха сделката, защото според тях тя нямаше да бъде рентабилна. Със сегашните собственици Кристиано щеше да бъде футболист на Милан”, сподели Мирабели.

През 2018 година Милан бе закупен от американския инвестиционен фонд „Елиът Мениджмънт”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА