Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 15:00 1 680 0

Бивш вратар на Манчестър Юнайтед подписва с италианския Венеция

  • серхио ромеро-
  • венеция-
  • манчестър юнайтед

Стражът има във визитката си и почти 100 мача за националния отбор на Аржентина

Бивш вратар на Манчестър Юнайтед подписва с италианския Венеция - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Серхио Ромеро е напът да сключи договор с италианския Венеция, след като през лятото бе освободен от ангажиментите си на „Олд Трафорд“, научихме от Фабрицио Романо.

34-годишният ветеран е един от най-опитните вратари в топ 5 първенствата в момента, като дори във визитката му гордо стоят 96 мача с националната фланелка на „албиселесте“.

Ромеро е успял да опази мрежата си „суха“ в почти половината от мачовете, които се изиграл в цялата си кариера, но за сметка на това е допуснал 234 гола в 144 мача, което до известна степен обяснява и причината, за да не се наложи сред титулярите за „червените дяволи“ при последния си престой.

Венеция понастоящем е един от елитните тимове в Калчото, но борбата за оцеляване ще бъде основна тема за клуба до самия край на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА