Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 18:40 3 225 0

Гарет Бейл пред отказване от футбола

  • гарет бейл-
  • манчестър юнайтед-
  • рио фърдинанд-
  • реал мадрид

Този слух коментира и бившият футболист на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд

Гарет Бейл пред отказване от футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Договорът на Гарет Бейл с Реал (Мадрид) изтича в края на сезона и към момента дори не се спекулира коя ще бъде следващата дестинация на уелския национал, като все по-често се говори, че този сезон може да бъде последният в легендарната му кариера. Този слух коментира и бившият футболист на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд.

"Мисля, че ще се откаже. Не виждам къде може да отиде. Тотнъм опита да възроди кариерата му, но не се получи. Ако не се жертва и не намали финансовите си изисквания, няма да си намери отбор. Кой би му плащал голямата заплата?", каза Фърдинанд в своя канал в YouТube.

Понастоящем Бейл лекува мускулна контузия и по всичко изглежда, че няма да се върне в игра поне до ноември.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА