Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 15:50 6 733 31

Венци Стефанов с "последно предупреждение" към Бербатов

  • венци стефанов-
  • славия-
  • конгрес-
  • бфс

Най-добрият вариант е Петър Величков да стане строител, но по всяка вероятност сметките няма да му излизат никога

Венци Стефанов с "последно предупреждение" към Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg думите на Петър Величков пред БНТ относно наемите на базата на националния отбор в Бояна и парите, похарчени за нейното построяване. Освен това шефът на "белите" отправи "последно предупреждение" към кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов.

"Имаше просрочка на наем, намесихме се, в момента всичко е изрядно - говоря за сметките относно хотела и заведенията на базата. Има документи, може да се провери. Когато има нередовен наемател, БФС няма какво друго да направи, освен да се обърне към съда. БФС няма колекторска фирма за събиране на борчове. Петър Величков през цялото време е бил в Изпълкома, наясно е с тези неща, знае как се борихме да възстановим парите. Лъжа е, че когато сме разбрали за просрочените суми, хората от администрацията са мълчали. Парите за хотела и ресторанта бяха възстановени, категоричен съм.

Най-добрият вариант е Петър Величков да стане строител, но по всяка вероятност сметките няма да му излизат никога. Нека направи оценка на земята, върху която е построена базата, по съвременни цени. Има документи кое колко е струвало при строежа - нормално е една проверка да покаже има ли нарушения, няма ли. Защото иначе това са голи приказки в пространството. Аз не съм строил този комплекс, не знам как Величков изчислява, че е могъл да бъде построен в рамките на шест милиона. Строил съм няколко кооперации и къщи, за шест милиона можеш само да се усмихнеш в Бояна. След като едно осветление и един терен на стадион излизат 1 милион евро, нека той да сметне колко излиза всичко в Бояна. Явно обаче Петър не е добър в сметките, затова не остана в бизнеса и затова го освободиха от OMV. Между другото, няколко пъти се обявява конкурс за кандидати, които да наемат комплекса, защото БФС е организацията с нестопанска цел - не може да управлява хотели, ресторанти, да назначава камериерки, сервитьори и т.н. Това не е работа на БФС, ако му е ясно на г-н Величков. Ако някой спре да си плаща наема, това е като да дадеш апартамент под наем - имате договор, търсиш си правата в съда. Ако иска, г-н Величков да създаде колекторска фирма и да започне да събира парите. Явно хората в този екип са доста непросветени и неграмотни.

"Благодаря на г-н Бербатов за моите първи 68 години, обаче те са 72. Той ме подмлади, но не защото съм му много симпатичен, а защото е некомпетентен. Хубаво е, когато говори за годините на един човек да знае кога е роден. Бербатов може и на сянка да застане до мен заедно с приятелите си, защото доста хора съм приютявал под моята сянка. Само ще кажа да не ми отваря устата! Да не ми отваря устата! Аз от миналото ми на бензинджия не се срамувам. Ако кажа някои неща, които знам за неговото минало… Той има някои неща в биографията си, от които трябва да се срамува. Въздържам се, защото съм баща, дядо. Въздържам се, още малко. Да не ми отваря устата! Аз знам много. Не ми пука от нищо - на никой не дължа пари, имам да взимам, нямам да давам. Всичко, което съм правил, е от любов към децата. Бербатов да не си отваря устата за мен, това е предупреждение! Последно предупреждение! Ако си отворя устата, той има от какво да се притеснява. Аз не съм расист, аз съм българин-националист, за мен България е над всичко. Ако си отворя устата, Бербатов ще го е срам да гледа хората в очите", заяви Венцеслав Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпи

    42 3 Отговор
    Никой не е безгрешен,може и Бербата в един момент да е пикал срещу вятъра...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Kotiar

    49 5 Отговор
    Тоя па слуга и перач дето не си затворя никога устата кого заплашава?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хохохо

    15 6 Отговор
    Чичо е умен колкото баце, е малко по-умен щото пък коет го знае знае го. Да не се кокаже че Бербю е минал у левата страна дорде игра със снегурачките у ингилизко
  • 6 Гост

    38 7 Отговор
    Аматьорски футболни клубове от пернишкия регион - Спортист (Драгичево) и Черногорец (Ноевци), публикувха любопитни статуси във "Фейсбук" страниците си.

    Ето какво написаха те (без редакторска намеса):

    "Останаха няколко дни до Конгреса. Едни ни посетиха и разговаряхме за футбол. Други организират софри - ядене и пиене на корем. Сметката за вчерашната среща в механа в известно заведение в с.Калище, в присъствието на ръководни личности на БФС, я плаща нашата федерация????. Плащат я клубовете, родителите, самите футболни привърженици, общините и държавата под една или друга форма. Докога ще се прави агитация от действащото ръководство с парите за футбол. С пари за нашите деца. Докога ще се яде и пие? Не се ли наядохте господа? Не свърши ли вашето пиянство? За да свърши, трябва клубовете да се осъзнаят. Не ни броят за живи след Конгреса през 2018г., но идва нов Конгрес - нови топки, мрежи, нови софри и нови обещания!!!!

    А цифрите са ясни: аматьорските клубове за 13 години в Пернишко от 36 намаляха на 16. Ние направихме своя избор: Димитър Бербатов, а ВИЕ???? Не оставяйте съдбата си в чужди ръце, не бъдете следващата цифра от един изчезващ вид!!!!!".

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Как я мислиш

    6 21 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Че един чехльо ще оправи футбола,не че Перуката става...
    Утре футбола ще се управлява от жена му.

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Михайлев

    22 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Ами поне да пробваме как е боба стига само леща
  • 9 Несъгласен

    19 0 Отговор

    До коментар #7 от "Как я мислиш":

    Какво ти дава основание да мислиш, че е чехльо.
  • 10 Гост

    24 3 Отговор

    До коментар #7 от "Как я мислиш":

    А ти постигнал ли си във футбола или в друго поприще на живота повече от този "чехльо"? Видяхме ги какво "могат" сегашните вече 16-та година! Какво предлагаш - да задминат по мандатност Т. Живков ли?

    Коментиран от #13

  • 11 Behemoth

    23 1 Отговор
    Боклуците от 90 те един по един си заминават в цялата държава...още плещят мутренски смешки ама вече на повечето хора никак не им е смешно...мутри вън!
  • 12 1234

    8 21 Отговор
    Бербатов нищо не е дал на българския футбол. Освен победи срещу Малта, литва , люксембург, грузия, исландия. Няма нито класиране за европейско или световно, нито победа на голям европейски отбор, като Германия, Италия, Англия.
  • 13 Национал

    10 2 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    И какво искаш да постигнат кажи ни? Михайлов ли да дава акъл как да се управляват дружествата? ЦСКА трябваше да почне от В група смили се над тях, над Левски също с лиценза. Искат отлагане на мачове искат повече, по-малко отбори със баражи без баражи. Всичко си имат. На национала осигурени контроли, база топ треньори. Просто това са ни футболистите, защото и менъджерите са такива. Само да откраднат, да излъжат. ТИМ ограбиха Варна, Кърджали го ограби вълка. Лупи ограби ЦСКА, Локото го ограби Гигов, Венци е загадка в Славия ту добре ту зле. Е сега виж ЦСКА тъкмо се оправи и 9 чужденци в титуляра и 5 резерви. Какъв национал няма да стане така.

    Коментиран от #17

  • 14 MAN

    22 0 Отговор
    НА МАДЖО СЛУГИНЯТА СЕ ПРАВИ НА ОРИГИНАЛЕН. ПРОСТ БЕНЗИНДЖИЯ.
  • 15 Бамбука

    20 1 Отговор
    Какво си дал на българския футбол ? Ти срещу Бербатов ? Ама тук не става дума за сумо борба. Там си номер 1-но сигурно - килограми, скара и бира на корем. Бербатов, можеш да коментираш само като чичко от зеленчуковата борса. Какво си дал българския футбол конкретно, не като ЕВбет или друг бет ?

    Коментиран от #16

  • 16 Това

    2 16 Отговор

    До коментар #15 от "Бамбука":

    Дал е Славия да я има. А Бербатов какво е дал?Ама не за себе си а за България.
  • 17 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Национал":

    Ама много сте.... Перуката нищо не определя, защото се е оставил плондира, домуса и дпс да си правят в БФС, каквото им е кеф!? Иначе би трябвало да определи, заедно с Изпълкома правилата и процедурите, по които следва да играят отборите, като брой на чужденци, телевизионни и рекламни права /въобще няма конфликт на интереси/, методики задължителни за всички ДЮШ, да отпускат прозрачно средства от Фифа и УЕФА към ДЮШ при изпълнение на точни и ясни критерии... Това собствениците не ги устройва, а сегашния хаос, уредени мачове, комисионни от бонговци и т.н. Нещо неясно?

    Коментиран от #18, #19, #20

  • 18 Пари

    1 4 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    И къде в Европа има ограничения за чужденци от Европа? Нали и това го играхме. Значи Михайлов да се бърка в политиката на Акционерните дружества??? Те си имат надзорен съвет, управителен съвет, собственик, изпълнителен директор, спортен директир а Боби им е виновен. Лудите колко пари вземат къде им е школата, ЦСКА също. Всеки сам да си решава имат си клуб развиват го. Стига реване проблема е че няма читави хора да развиват клубовете а собствениците са мутри и тарикати. Дайте пари дайте пари дайте пари.
  • 19 Отбор

    4 8 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Бербатов що не купи ефин отбор и да покаже как се прави а ламти за парите от Европа да ги разпределя??? Хайде да вземе един отбор и да го развива да го видим.
  • 20 Рико

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Нека се опитаме да погледнем без клубни пристарастия.
    . Футбол се прави от три групи: футболисти; треньори; административни началници. Футболът в България от години ,не е в дупка, в пропаст е! Така е ,следя го от 60-те години, в такава криза никога не сме били. Сменяваме футболисти, въртим траньори, а ръковдството си все същото?! На някого не му ли минава през главата, че от там може би идва бедата?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Димо

    6 0 Отговор
    бре, почнаха да заплашват, явно сладък е кокала....
  • 23 Сикаджия

    4 0 Отговор
    И за националния отбор на коя държава трябваше да играе Бербатов? На Стефанов и Борисов ли?

    Коментиран от #25

  • 24 Бай Иван

    7 0 Отговор
    Венци я кажи от кога не сме се класирали на международен футболен форум? М?
    Харесва ли ти състоянието на футбола ни? Колко стойностни футболисти сме продали за много пари в чужбина?
    Или викаш тъй те устройва? Пада някой лев, някой лев от уредени мачове, някой и друг трансфер.. всичко точно...онзи перуката върти кючеците...

    Докато онзи с перуката е на чело никакъв футбол няма да има в родината ни!

    Коментиран от #26

  • 25 Нюх

    0 5 Отговор

    До коментар #23 от "Сикаджия":

    Щом Бербатов не знае за кой национален отбор да играе странно как научи за кое БФС да се кандидатира??? А ясно надуши парите, а в националният нямаше такива.
  • 26 БФД

    0 3 Отговор

    До коментар #24 от "Бай Иван":

    Що поташ Стефаноф той толкова може толкова прави. Няма свестни собственици и свестни отбори. Всеки собственик като се види с малко пари и купува чужденци. Това не е работа на БФС да се бърка в АД-тата. Михайлов каквото собствениците са иакали им е помагал.
  • 27 Ейей

    4 0 Отговор
    Стига сте писали за тази смрад , направо ми се ходи до 00 когато го видя този мистър черно тото
  • 28 Някой

    2 0 Отговор
    Този дебел изкофял идиот, до кога ще бъде толериран? Този бандит трябва да бъде хвърлен в затвора завинаги!!!
  • 29 гошо

    3 0 Отговор
    Дебела безсрамна държанка на мутрите.
  • 30 dron

    1 0 Отговор
    кратуно лъскава,това не е сик
  • 31 Наглецо

    0 0 Отговор
    Бензинджията обича лесни парички и леки женички.Бил националист,ама ходи с фланелка с лика на Путин.