Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 22:25 2 686 9

Лапорта: Надявах се Меси да каже, че ще играе без пари за Барселона

  • лионел меси-
  • барселона-
  • жоан лапорта

"Но нямаше как да искаме това от играч на нивото на Лео", заяви босът на каталунците

Лапорта: Надявах се Меси да каже, че ще играе без пари за Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Барселона Жоан Лапорта разкри, че до последно се е надявал, че звездата на тима Лионел Меси ще се съгласи да играе без пари, за да може да остане на "Ноу Камп" въпреки финансовите проблеми на клуба. В крайна сметка Меси се раздели с каталунците и премина в ПСЖ през лятото, което е разочаровало Лапорта.

"Обичам го твърде много, за да съм му ядосан. Но идва момент, в който виждаш, че нещо няма как да се получи и тогава има разочарование и в двете страни. Той искаше да остане тук, но бе под напрежение заради офертата от ПСЖ. Знаеше, че ще отиде там, ако не остане", сподели Лапорта пред радио ESports RAC1.

"Той ще бъде запомнен като най-великият играч в историята на Барселона и не искам това да се променя. Всичко показваше, че той е имал оферта от ПСЖ, още преди да напусне Барселона. Ние знаехме, че той има голямо предложение. Аз се надявах, че той ще промени решението си и ще каже, че ще играе без пари. Мисля, че Ла Лига щеше да го приеме, но нямаше как да искаме това от играч на нивото на Меси", допълни президентът на Барса.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зрител

    27 3 Отговор
    а ти направил ли си нещо безплатно в живота си, че да искаш това от другите? или просто да наравиш кал на момчето, което скоро няма да може да играе, заради годинките?
  • 2 Джонатан

    17 1 Отговор
    Лапорта много голямо падение
  • 3 Лост

    1 2 Отговор
    Още един Сираков.

    Коментиран от #6

  • 4 Браво

    8 0 Отговор
    Ако можеше и да си плаща, за да играе..
  • 5 Ти да видиш

    5 3 Отговор
    Надявал се да играе без пари, че и бил разочарован когато Меси отиде в ПСЖ. Няма такава наглост. Разочарованието на Меси беше по-голямо след като си намали заплатата наполовина за да остане в отбора който обича. След Меси, Барселона ще си остане посредствен отбор.

    Коментиран от #8

  • 6 Крупието

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Лост":

    С тая разлика , че Лапорта дава собствени средства за Барса и не играе на ролетка , за разлика от Насрасе !
  • 7 Alex

    0 1 Отговор
    Абе,мама ти...и маймуната!Сега пееш тази фалшива песен-оправдание за гнусната ти постъпка!Не беше ли ти човекът,който наляво и надясно тръбеше,че ще направиш на Меси доживотен договор с Барса,а после ти влязоха под кожата с финикийските знаци,домъкна на Камп Ноу сбъркания некадърен треньор Куман,който пък направи чистка с велики играчи и чакаше отново Барса да блести.Е,сега си измамената камила и започваш да плещиш глупост след глупост.Никой няма да ти го прости изгонването на Меси,който даде половината от живота си в името на футбола!Така беше едно време и с Пуйол.Гнусно е такова държане с емблемите на Барса!
  • 8 Alex

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ти да видиш":

    Знаеш ли,колега,ходих няколко пъти в Испания и отидох на Камп Ноу да гледам на живо Меси.Дадох си и последните пари,за да си купя билет за стадиона.Радостта да съм на стохилядния стадион беше велика!Не всичко се измерва с пари!Ла Портата не може да разбере тази проста истина,а се съгласи с мръсната игра на Куман,който още с идването си заяви,че няма да разчита на "услугите" на Меси,Пике,Иван Ракитич,Жорди,Умтити,Суарес.Представи си наглост!Само и само да вкара некадърните холандци!Всичко това ме накара да изтрия имейла на Барса,от който получавах най-новите новини.Просто всичко се провали.Барса е на най ниско стъпало не само в Европа,а и в първенството на Испания!

    Коментиран от #9

  • 9 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Alex":

    На който и отбор да си привърженик сега, врагове не му трябват. Има си теб за момента, когато стане не както се очаква.