Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 10:42 1 953 4

Бият шута на поне двама в Левски през зимата

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • ивайло найденов-
  • георги александров

Под прицел са Ивайло Найденов и Георги Александров

Бият шута на поне двама в Левски през зимата - 1
Снимка: БГНЕС

Левски по всяка вероятност ще се раздели с поне двама футболисти през зимата. Треньорът на "сините" Станимир Стоилов, е направил своята преценка, след като повече от месец работи с отбора.

Под прицел са Ивайло Найденов и Георги Александров, пише „Тема Спорт“. Първият има 400 минути от началото на сезона в първенството, а централният защитник - 326.

Двамата получават все по-малко игрово време и в следващите месеци ще се мисли как да се процедира с тях. Има голяма възможност защитниците да бъдат пратени под наем в други отбори, но може да се стигне и до окончателна раздяла.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мустафа Карапетров

    1 0 Отговор
    На мъри и на кольо бият шута.за да тръгне най накрая отбора.няма победа при новите треньори.срам и резил
  • 2 Левскар

    1 1 Отговор
    Напълно подкрепям и двамата не са на тоя етап за Левски. Правеха супер елементарни грешки особенно Найденов и то срещу слабаци. Нещо като Шелис, но той поне прави грешки само като играе срещу топ отбори като Етрополе и Лудогорец, иначе се справя не лошо. Дано Кордоба да е едно ниво над Шелис и да затворим и тази дупка.
  • 3 Иван Грозни

    3 0 Отговор
    Много шутове има в левски.
  • 4 Онан

    3 0 Отговор
    Само онанистите не бийте,шутовете може.