Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 12:07 2 107 0

Голямо признание за бранител на ЦСКА

  • карол метс-
  • цска-
  • естония-
  • беларус

Карол Метс беше определен за най-добър играч при победата на Естония с 2:0 над Беларус

Голямо признание за бранител на ЦСКА - 1

Защитникът на ЦСКА Карол Метс беше определен за най-добър играч при победата на Естония с 2:0 над Беларус в мач от група „Е“ на квалификациите за Мондиал 2022.

28-годишният бранител сподели снимка с наградата на профила си в „Инстаграм“. Метс беше на терена през целия двубой и имаше основна заслуга за това тимът му да не получи гол. С този успех Естония изпревари Беларус и зае предпоследното място в групата.

Освен това Карол Метс даде интервю за естонския сайт „Soccernet.ee“, в което говори за впечатленията си от ЦСКА и България.

„Открих нов, различен клуб. Само от 3 седмици съм в отбора и трябва да мине известно време, за да свикна. За момента чувството е отлично, защото на тренировките и в мачовете има ред и дисциплина. Играчите се придържат към задачите си, това опростява играта и взаимното разбиране“, заяви защитникът.

„България е интересна и нова държава за мен. Никога досега не бях ходил там. В страната има всичко - красиво и не толкова красиво. Това е добро преживяване“, продължи Метс.

„Тъжно е, че не мога да играят в мачовете от Лигата на конференциите. Ако погледнете групата, трите отбора след Рома имат добри шансове да продължат напред. Нашият тим работи много, за да не приключим участието си в Европа през декември“, завърши Метс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА