Last news in Fakti

10 Октомври, 2021 12:44 4 568 1

Важно решение за селекцията в Левски

  • левски-
  • селекция-
  • станимир стоилов

Компромиси няма да бъдат правени с никого

Важно решение за селекцията в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорският щаб на Левски ще прави сериозно проучване на новите футболисти, които ще подсилват отбора занапред, съобщава Gong.bg. Станимир Стоилов държи да бъдат привличани играчи с класа, които имат дисциплина на и извън терена. Компромиси няма да бъдат правени с никого.

Това е и причината Левски да не се подсили с нападателя на Арда Жуниньо в края на трансферния прозорец. Бразилецът вече не е опция за „сините“.

Веднага с идването си Мъри стегна сериозно дисциплината в отбора. На първата си пресконференция наставникът бе категоричен, че „затваря чалготеката“ на „Герена“.

Столичният гранд сериозно се е заел със зимната селекция. Стоилов държи да вземе нови играчи, които да са по-добри от настоящите. В противен случай новопривлечени едва ли ще има. За целта обаче ръководството в лицето на Наско Сираков ще трябва да осигури финансови средства, за да може отборът да гони класиране в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганди

    3 0 Отговор
    Левскар съм ама каквато и дисциплина да има Европа освен чрез купата е трудна работа. Иска се хора на всички позиции. Тези които вкарват голове струват пари, а ние нямаме. Със свободни агенти няма да стане.