Last news in Fakti

10 Октомври, 2021 19:34 2 756 62

Боби Михайлов си постави оценка 5,67 за последните 16 години, в БФС няма корупция

  • борислав михайлов-
  • бфс-
  • президент на бфс-
  • конгрес-
  • национален отбор

Не винаги резултатите на националния отбор са право пропорционални с работата на ръководството

Боби Михайлов си постави оценка 5,67 за последните 16 години, в БФС няма корупция - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че оценява високо работата си начело на централата за последните 16 години. Боби си постави оценка пет по шестобалната, а за прозрачност и липса на корупция - две шестици - средно аритметично 5,67. Босът на родния футбол коментира, че е имало моменти, в които си е казвал “стига толкова”, но след година и половина извън футбола е видял какви грешки е допуснал и как може да помогне.

“Не ми хареса мача с Литва вчера, но има и такива двубои. Отборът е млад, треньорът е млад. Момчетата трябва в битката да се развиват. Неприятна загуба, но и това го има във футбола. Не е приятно да гледаш такъв мач, но работата на БФС е да подсигури условията за подготовка. Чакаме след тези големи поколения, които имахме преди, да има промяна и да се сглоби отбор, с който да имаме успехи”, каза Михайлов пред bTV.

“Имаше момент, в който съм си казвал “стига толкова” - и аз го усетих, и с външна помощ си подадох оставката преди година и половина. Видях през това време грешките си и видях, че мога да помогна на футбола. Хората, които ще бъдат в залата на конгреса знаят какво съм и сме направили. От другата страна виждаме агресивно поведение - говори се навсякъде, че трябва промяна. Но дали е за по-добро или е стани да седна?”.

“За да се свика извънреден конгрес бяха 1/3 от клубовете да го поискат. 35 от внесените не бяха редовни за конгреса и съответно ние не свикахме този, а редовен за март месец. Съдът постанови друго и ние направихме всичко възможно, за да организираме конгреса. 531 клуба имат право на глас, а 508 са излъчили кандидати. Винаги урните са били в залата. Хората така са гласували, че да печеля много.

“Делегатите си избират комисии, които броят гласовете, така че няма как да има манипулации. Досега няма обжалване на конгрес от нито един делегат”. Това, че предния път Любослав Пенев бе отвън бе решение на конгреса. Сега кандидатите ще бъдат в залата, но изказванията ще са след конгреса. В дневния ред няма дискусия за бъдеща програма, бюджет. Убеждаваме хората да гласуват за нас с това какво сме направили и какво не сме направили. От програмата, която е представена 2018 е изпълнено над 100%”.

“Уставът на БФС не е направен за Боби Михайлов, а се решава на конгреса. Ако се реши, че трябва да е два или три мандата, ще има промяна. Аз не се връщам като самоцел, а за да има спокойствие във футбола, а не спор и подобно държание с вадене на компромати между колеги”. Не работя без пари, но е за доста по-малко от някои треньори. Заплатата е това, което е гласувал изпълкомът”.

“За последните 16 години си давам пет по шестобалната система. За прозрачност си давам 6. В българския футбол няма корупция - давам си 6 и по тази линия. Не винаги резултатите на националния отбор са право пропорционални с работата на ръководството. Работи се, както трябва да се работи. Треньорите имат най-добрите условия, играчите също. Повечето клубове имат добри условия”, каза Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Резил

    103 1 Отговор
    5,67 промила, Наздраве Перукане!

    Коментиран от #12

  • 2 За Българите

    82 1 Отговор
    Евала. Нямат срама те за затвора те си дават оценки
  • 3 Е това е!

    80 1 Отговор
    Един човек дето не е ходил на училище, дето треньора и ЦК на БКП му оправяха училището, какво очаквахте! В училище му пишеха тройки, ама човека доживя момента сам да си пише шестици!
  • 4 дам

    64 1 Отговор
    наздраве за отличника кючекчия, пускайте Креслава
  • 5 Ха-ха

    71 3 Отговор
    Все едно Боко слушаме.
  • 6 Пучо Капучо

    53 1 Отговор
    Пак малко си е дал...съвестен чиляк.
  • 7 Сммее....

    25 1 Отговор
    шшнни....к.
  • 8 Homer Simpson

    41 1 Отговор
    В затвора, веднага!
  • 9 Ясен Петров

    57 1 Отговор
    Браво шефе!!!! Аз ще си падам от Андора и Лихтенщайн, а ти си пийвай по едно (шише). И един на друг ще си пишем шестици. Дано простият българин не се усети, че ще ни изрита в катран и перушина.
  • 10 Красимир Петров

    60 1 Отговор
    Перуката и кликата около него съсипаха Българският футбол
  • 11 Левски 1914

    6 27 Отговор
    Ганчев да каже дали има корупция и дали ги качва в багажника/ Да е жив и здрав Александър Томов той каза – Литекс – Етрополе е на армията.
  • 12 Варна

    64 1 Отговор

    До коментар #1 от "Резил":

    Михайлов е КУКЛА НА КОНЦИ на Гела и Шиши, а обществеността вижда направеното от вашето БФС от 2005 година до сега. 0 класирания на Европейско първенство. 0 класирания на световно първенство. Национален отбор-развалина, който е в последната урна и дори вече не може да победи отбори джуджета, като Косово, Литва, Беларус, Черна Гора, Кипър, Босна, Малта... Оправданията ви, че сме малка държава не вървят, защото вижте Хърватия - държава двойно по-малка от България къде е. Дори Северна Македония се класира на голям форум, а цялата им държава е по-малка от София. А Исландия голяма държава ли е? ЗАТОВА, АКО ИМАТЕ МОРАЛ ЩЕ СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКИТЕ И НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ ПОВЕЧЕ С ФУТБОЛ. ВЕЧЕ ПОЧТИ ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ "УПРАВЛЯВАТЕ"! КУЧЕВЦИ, ПОПОВЦИ, ФУРНАДЖИИ... И всички ОСТАНАЛИ НЕМОЖАЧИ в БФС- НАПУСНЕТЕ!

    Коментиран от #24

  • 13 ГОРСКИ

    48 1 Отговор
    Каква оценка бе Перука вчера изключих телевизора срам ме е да гледам такива мачове, имам съмнение за залози !!!!!

    Коментиран от #18

  • 14 Директно:

    47 0 Отговор
    Па и нагъл на всичкото отгоре! Ще бъдете грубо изметени, дори и с лъжи да спечелите конгреса!
  • 15 тома

    35 1 Отговор
    Каква отценка си поставяш боби колко можеш да носиш на алкохол.Боби казва 6

    Коментиран от #19

  • 16 Не е нагъл Бобито

    24 2 Отговор
    Оценява се по стобалната система юнака и е 100% в час
  • 17 Смрад

    30 0 Отговор
    се носи , нетърпима е ! Драйфам преобилно и не мога да спра !
  • 18 Левски 1914

    9 11 Отговор

    До коментар #13 от "ГОРСКИ":

    А защо се съгласихте като докараха Литекс – Етрополе в кочината или Борисов, Стоичков и Ганчев ги докараха?

    Коментиран от #22

  • 19 Промил

    32 1 Отговор

    До коментар #15 от "тома":

    Той и на алкохол не може да носи вече! Личеше му че е пил предната вечер ! Говора му е като на алкохолик!
  • 20 Па ние

    10 0 Отговор
    единица...колкото да не е 0 !!!
  • 21 Боби Михайлов

    17 0 Отговор
    Е прав, наистина заслужава 5,67 оценка, ама да се уточним, това са %. 5,67 процента му е оценката. Закръглено …. Пълна и достойна Нула!
  • 22 Питанка

    11 2 Отговор

    До коментар #18 от "Левски 1914":

    Абе .... Ти защо се съгласяваш с всяка регистрация на говеждия обор ,пардон ,отбор? Ще ти изкарам няколко такива! Пияници само в този обор!

    Коментиран от #23, #25

  • 23 Левски 1914

    4 5 Отговор

    До коментар #22 от "Питанка":

    Прочети интервюто на ВЕЛИКИЯ Александър Томов в Спортал и тогава дрънкай.

    Коментиран от #31

  • 24 Боби

    2 6 Отговор

    До коментар #12 от "Варна":

    И що не обвиняваш Ганчев, Стефанов, Божков а БФС. Искам да чуя едно нещо което на клубовете не им е дадено. Защо тези клубове едно момче не продадоха в класно първенство. Михайлов ли да ги продаде футболистите? Няма футболисти щото по лесно да си купиш готов футболист отколкото да създадеш такъв. Собствениците на отбори трябва да се замислят защо фалират един след друг. Какво стана с Локото един добър сезон и срив. ЦСКА се смилиха над тях да не са в окръжна група и старата песен започнаха 20 бонговци. И затова ли е виновен Михайлов.

    Коментиран от #27, #33

  • 25 Левскар

    2 10 Отговор

    До коментар #22 от "Питанка":

    Ама ние не плюем по Михайлов. Ако беше стриктен първо Етрополе трябваше да играе в окръжна група а Левски да му отнеме лиценза и да отиде във В група. Но човека мисли за футбола само отборите да са добре. И сега той ви спаси а вие плюете. За какво плюете щото ви спаси ли, неблагодарници.
  • 26 787

    8 0 Отговор
    3ащо ТВ правата, които издържат футбола в Европа, БФС “продаде” на цена 50 пъти по-ниска от Румънската федерация (преди короната) и 20 пъти по-ниски в условията на корона? (За Турция и Гърция да не говорим.) В остър конфликт на интереси, като така създаде монопол на един клуб, а 40-50 клуба изпрати на общинска просия.. Изгониха ли г-н Каун и г-н Кокал Димитър Бербатов (току що станал голмайстор на Висшата Лига) от нац.отбор, като го караха да върти обиколки на стадиона след тренировка? Кой ги накара да го изгонят? 3ащо изгубените точки и глобите на Пирин зачестиха след като Клуба подкрепи кандидатурата на М. Бербатов?3ащо ффс не изпраща прослувутия мейл на УЕФА, касаещ ЦСКА? Правим ли разлика между ОТПУСКА и ОСТАВКА?Известно ли е на тоз “ръководител” дето Бг записа абсолютен антирекорд от 11(единадесет) поредни пропуснати финали за СП и ЕП, от 1924 г. до днес? За 16 години негово “управление. Колко % от парите на фифа и уефа (20 млн лв) стигат до ДЮШколи? Етс етс етс
  • 27 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #24 от "Боби":

    Преди няколко дена писах Михайлов , Лечков , Костадинов и т. н. знаят как се става футболист Домусчиев НЕ ЗНАЕ.
  • 28 ФИФА

    9 0 Отговор
    С.Македония и Албания имат финали на европейски купи, а за Румъния и Гърция няма да споменавам. Ако за 15 години успя да пробуташ един БГ съдия да свири треторазрядни мачове в Европа, трябва ли да минат още 15 за да се появи втори? И кажи за последните 10 години колко пари влязоха от УЕФА и ФИФА, с каква цел ги отпуснаха и как се похарчиха. Също трябва да се ревизира и цената на правата за Ефбетлига , че и там е едно мазало...
  • 29 Чудо !

    17 0 Отговор
    Цяла България тъне в корупция,само в БФС няма ! Перукан е Господ !
  • 30 Какво

    10 0 Отговор
    Какво???
    Трябва да си подадете оставките, а не да се гласите за преизбиране. Колко години "управляват" футбола ни? Колко още да ги чакаме да "управляват"?
    Сегашното БФС е от 2005 година на власт, а не сме се класирали на голям форум от 2004 година.
    Време е да освободят топлите кресла и да се занимават със всичко друго, но не и с "ръководене" на футбол.
  • 31 ГОРСКИ

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "Левски 1914":

    А бе недоучен колко е велик този Александър Томов не го ли знаеш че е изпечен мафиот, това че си от ЦЕКА 2016 год. всички го знаем!!!!!
  • 32 Георги v.

    10 0 Отговор
    Абе тоя срам няма ли? Ама живеем в България.
  • 33 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Боби":

    Отговорът е лесен, но за интелигентни хора! Ръководството на БФС е за това, да създава правилата, по които следва да се ръководят шефовете на отбори и да спазват същите тези правила! Ако не им харесва, да не се занимават с футбол, а садят картофи на село, а футбола да стане аматьорски! А не същите шефове на клубове да са и в БФС и да си създават собствени правила, каквито им е угодно! И въобще "няма" конфликт на интереси същите тези шефове да са шефове и на шефа на съдиите, да си имат и телевизии, по които да се предават собствените мачове и да печелят пари от абонати и реклами, да си уреждат мачове е "въобще" да нямат влияние кой да играе или не в националния отбор, който "случайно" откакто те управляват не се е класирал никъде!?

    Коментиран от #40

  • 34 Тити

    14 0 Отговор
    По лошо от това в момента няма. Затова смяната на ръководството на бфс е задължителна!!!
  • 35 гошо

    11 0 Отговор
    Алкохола не прощава никому.
  • 36 Ха-ха

    11 0 Отговор
    На дядо отличника. На 24-ти май в първата редица с лентата “ОТЛИЧНИК” на гърди. С една петица в дипломата направо си е за сребърен медал.
  • 37 КзБФС

    9 0 Отговор
    Нагли, та нагли. Пиявиците като Кучевци, Поповци, Каменкостадиновци, Фурнаджиевци, ПетърПетровци, вън от БФС!
    Те са проблема България да не е помирисвала голямо първенство от 2004 година.
    Те са на власт от 2005, а ние все ги чакаме да оправят футбола на България.
    Миналия сезон - гласуваха че няма да има изпадащи, като видяха че някои клубове не изпаднаха - абе ще има изпадащи. Етър е най-потърпевш. Сега каква каша забъркаха с Левски с картотекирания Панамец?! Сега сините ще загубят точки, които и без това са кът там. Само забъркват скандал, след скандал. Взеха лиценза на ЦСКА 2008г. После ги изгониха във В група. Сега нарочно не подават писмото до УЕФА с търга, макар от ФИФА и УЕФА да признаха ЦСКА за спортен наследник на старото дружество. Локо София са със Стокхолмски синдром.
    Изхвърлиха ги от професионалния футбол за мижави суми, а други ги държат със милиони дългове.

    Доказани неможачи са в БФС! От 2005 година досега!

    Коментиран от #42

  • 38 Дебърски

    12 0 Отговор
    Не го ли е срам,този негодник и алкохолик?С неговото ръководство футболът ни отиде на дъното,а си дава отлична оценка!Какъвто футболът ,такава и държавата ни!Да бъдат изритани завинаги ,тези схемаджии!
  • 39 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    Как се казва на човек,който се самооценява???това 5,67 приляга да е по Немската система....
  • 40 Боби

    0 3 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    Нали тези правила трябва да са в полза на клубовете да могат да се развиват. Михайлов ли да създава футболисти? Напротив клубовете създават футболисти а БФС им служи на клубовете, тоест помага им да са добре. Михайлов направи много компромиси клубовете да са добре да не фалират да вземат лиценз. Колко юноши изкара Лудогорец колко изкара ЦСКА? Вземат наготово от другите. ОК тяхно си право само да са добре поне клубният футбол отмалко да има успехи. Насила хубост нестава не може да обясниш на Ганчев и Домуса какво е дългосрочна стратегия. ЦСКА взеха Младенов дано да ги вкара в правият път, но за Литекс спасение няма. Национала няма полза от такъв клуб само легионери. Но това си е тяхна работа собственика налива много пари защо да му спираш бизнеса, цели се в ШЛ дано да успее.

    Коментиран от #43, #44

  • 41 Лудница

    3 0 Отговор
    Евала чичо Боби, къде я видя тази корупция в БФС?
  • 42 Боби

    0 2 Отговор

    До коментар #37 от "КзБФС":

    Що говориш глупости. Локото сам си направи всичко. След отказването на Гигов те просто нямаха сила за А група. Не случайно по-малко от година след Гигов и Локото официално фалира както и ЦСКА направи. И затова ли Михайлов е виновен??? Значи Михайлов трябва да търси и собственици на отборите??? Набиите си го в главата вече футболните клубове са АД - та. Те си имат надзорен съвет, управителен съвет, собственик, изпълнителен дитектор. И като всяка фирма трябва да се грижат за финансиите си. Не е работа на Михайлов да се бърка в управлението на клубовете той само им служи тоест помага клубовете да се развиват. Затова клубовете гкасуват за Михайлов щото им помага дори понякога с цената на компромиси.
  • 43 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "Боби":

    За Ганчев не знам, но домуса е в същия този смешен цирк-изпълком, заедно с Михайлов и сам за себе си създава правила, продава си телевизионни права, нямат критерии за брой на чужденци в клубовете, защото си правят врътки с мениджърите! Ако познаваш някой родител на футболист, би трябвало да знаеш какви са тарифите в отборите за да играе това или онова дете, дори при мъжете доколкото чувам има такива, дори при аматьорите.... Но това явно перуката не го засяга, защото си писа 6.60 за борбата с корупцията, т.е. според пияната му глава тя "липсва" в българския футбол! Та като няма футболисти казваш перуката "няма" вина! За националния отбор също! Вина има филанкишията, защото перуката отговаря само за почерпи, банкети, певачки, хотели, самолетни билети и... за комфорта на малката перука на вратата в подуяне и националния отбор! Ха, наздраве тогава! Въпреки, че отдавна и за това не го бива, защото не носи на пиене!

    Коментиран от #47

  • 44 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Боби":

    В грандиозна фундаментална грешка си - не БФС средва да "служи" на клубовете, а точно обратното! Защото бфс следва да създава правилата, които следва да се изпълняват от клубовете, а се случва точно обратното! Народното събрание ли създава правилата /законите/ или всяко физическо и юридическо лице си създава такива, по които да им "служи" Народното събрание?

    Коментиран от #48

  • 45 АЙДЕ ЧАО

    7 0 Отговор
    СТИГА ГЛУПОСТИ !!!
    ДОСТАТЪЧНО ВИ ТЪРПЯХА ВСИЧКИ !!!
    КАТО ВИЖДАТЕ ЧЕ НЯМА РЕЗУЛТАТИ, НАПУСНЕТЕ !!!
    А НЕ ДА СТЕ СЕ ОКУПАЛИ ЦЯЛАТА ШАЙКА В БФС И ДА ПИЕТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН !!!
  • 46 fuck that сhit

    6 0 Отговор
    стига сте се продавали за 3 топки и една мрежа, бе!!!! мислете за децата и футбола в България. Изхвърлете перуката, циганина и костакурта на бунището. Стига лапаница
  • 47 Боби

    0 3 Отговор

    До коментар #43 от "Гост":

    И защо Михайлов трябва да пречи на отборите и да им слага лимит на чужденците? Това къде го има в Европа. За да може после да го обвинят, че заради него не се класират в Европа и губят пари ли? Или за школите? Школата е средство за пари на отборите. Не е работа на Михайлов да се бърка на футболният отбор да слага такса или не. Ето сега Левски въведе такса за школата, това е менъджерско решение да закърпи бюджета. Никой няма право да им се бърка на частните дружества какво да правят. БФС даже не трябва да админстрира първенството, има си професионална лига затова. БФС трябва да помага, помага и пак да помага а не да пречи.
  • 48 Боби

    0 6 Отговор

    До коментар #44 от "Гост":

    А кой го избира народното събрание? Хората го избират за да им служи. Законите са на базата на предварителна програма. И народното събрание служи на хората и им помага да живеят добре. АД-тата са частни дружества, собствениците влагат милиони да го има футбола. Смеете се на Венци Стефанов ама без него знаеш ли къде ще е Славия? Бербатов като е толкова добър управленец да вземе един отбор и да го развие нека да го видим какъв мениджър е. Хайде да вложи свои пари в бизнес и да приказва много.

    Коментиран от #57

  • 49 789

    7 0 Отговор
    Ето, това е БГ.
    Виж му деградиралата физиономията.
    В нормална държава във футболната централа нямаше да го вземат и за портиер.
  • 50 Мешаница

    5 0 Отговор
    Не мога да разбера, как е възможно да има човек,бранещ това БФС! Та националния ни отбор е тотал щета.
    Как другите надграждат, а ние регрес с всяка изминала година.
    Но пък "БФС не било виновно"!?!
    Не е толкова сложно, само изкопирайте модела на управление на Хърватския футболен съюз (ХФС).
    Но там няма собственици на клубове в техния изпълком и президента на шампиона им не държи и телевизионните права.

    Коментиран от #55

  • 51 Weyland

    3 0 Отговор
    Тази гнида с перука съсипа българския футбол, но си дал отлична оценка. Да се смеем ли, да плачем ли...
  • 52 Петров

    2 0 Отговор
    Перуката е един от многото самозабравили се палячовци в БФС. На конгреса трябва бъдат изхвърлени за винаги от футбола .
  • 53 дъното

    2 0 Отговор
    позволявам си да напиша следващите редове от позицията на човек,който е във българския футбола над 55г.от подготвителни групи през всички възрастови групи деца и юноши ,професия с която съм изкарвал заплатата си като футболист,треньор с над 10г.стаж с деца и юноши и човек финансирал футболна школа над 10г.Защо предизвестена катастрофа?защото хората които управляват футбола в б-я са там с една единствена цел да се обогатяват а това става за сметка на футболните клубове/футболните клубове са БФС /.Как става това?На първо място чрез постоянно увеличаващите се съдийски,делегатски и всякякъв вид такси без никакво основание.Преди 10-12г.увеличиха таксите 100% без да питат клубовете с оправданието ,че така съдийството щяло да стане по-добро и по-трудно ще се влияе на съдийте-стана точно обратното най-голямите издънки станаха след това включително и международно разследване на наши съдии а имаше и десетки съдии които въобще не им се даваха наряди.Това е все едно един служител който нищо не допринася за фирмата и краде да каже на собственика/футболните клубове/от утре ще ми плащаш двойна заплата.Защо клубовете не реагираха/само два клуба реагираха от Кюстендил и Самоков и мафията БФС от А група ги изпрати в А окръжна за 3-4г. с помоща на наказателните съдийски бригади и нарочно завишените непосилни такси за жалби с-у съдиите/.Да не говорим за "усвояването"на трансверите от ФИФА и УЕФА-никой не знае как се харчат,никой не знае какви пари влизат в зоналните съвети ,р
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Боби

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Мешаница":

    И защо да няма собственици това БФС за кого работи за счетоводителите или за автомонтьорите, то трябва да помага на собствениците които отделят пари от джоба си да има футбол. За телевизията ставате смешни коя ТВ в БГ може да даде пари за правата освен НОВА? БТВ ли еми да даде ама не дава, има ли изобщо тя спортен канал или някоя кабеларка? Защо не погледнете в собствената си градина а само критикувате. Клубовете трябва да се научат как се прави бизнес и всичко ще тръгне. Насила един частен клуб не може да го развиваш той сам трябва да се промени отвътре. Ето виж ЦСКА нестига че фалира с престъпната схема на Томов, но сега варви по същият път 9 чужденци титуляри и още толкова резерви с огромни заплати и никаква школа. ОК така са решили никой няма право да им се меси това е техният бизнес модел.
  • 56 ФРЕД

    2 0 Отговор
    Боби след 16г. не смяташ ли ,че трябва да си ходите.Навремето батето се бе застоял много,а вие не се ли застояхте
  • 57 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Боби":

    ОК. Според теб собственици на клубове трябва да са в изпълкома за да създават правила, каквито са им угодни на самите тях, да няма никакво разделение между администратори и изпълнители и това "въобще" не е конфликт на интереси, така ли!? Тежка ти е материята, не я разбираш, а и няма как да ти станат ясно нещата! За теб е ОК перачи на пари да правят далавери за сметка на с спорта, да няма никакви успехи и това да продължи! Ами не мога да ти помогна и не споделям мнението ти, както и 90 процента от футболните привърженици, избора ти е твой!

    Коментиран от #59

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Боби

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Гост":

    Смешно е това което пишеш:))). БФС да иска някоя фирма да има успех. Та тя фирмата ако не иска да е успешна БФС какво може да направи :). БФС ли фалира ЦСКА? БФС ли фалира Локо Сф? БФС ли превърна Арда от добър отбор до слабаци само за 2 месеца ? БФС ли докара Левски до просешка тояга?? БФС ли превърна Локо Пд от супер отбор до неузнаваемост за 2 месеца? БФС ли превърна моряците в това което са при положение че ТИМ имат милиарди? БФС ли направи така ЦСКА 1948 да играят толкова слабо а бяха не лош отбор? Защо тези фирми не се управляват добре кой им пречи??? Та БФС им удовлетворява всеки каприз! Проблема е че собствениците не искат да правят бизнес а да крадат от общините и държавата. Вълка ограби Кърджали, ТИМ ограбиха Варна, Гришата Ловеч и т.н. ОК това е техният бизнес модел да България губи че няма добър национал НО НО НО на първо място те губят че футболните им фирми са пълен провал. Парите са си тяхни могат да правят каквото искаш. В другите държави даже Футболният Съюз не администрира първенството!!!!!! Има си клубове те си администрират първенството чрез футболна лига.

    Коментиран от #61

  • 60 НАУМ

    0 0 Отговор
    АБЕ ТОЯ ЗАЩО НЕ СИ СВАЛИ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА.НА ЛУД ЛИ СЕ ПРАВИ ИЛИ НЕ Е ИЗТРЕЗНЯЛ.НЯМАЛО КОРУПЦИЯ И ФУТБОЛА НИ ЦЪВТИ И ПРОЦЪВТЯВА ,САМО ЧАКА ДА ВЪРЖЕ.НАГЛЕЦ.
  • 61 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Боби":

    БфС трябва да утвърди такива правила, а когато един отбор не ги спазва - наказания и санкции! Независимо дали фирмата собственик е на Гриша, миша, борат, домус, крюшо, Маджо и т.н. Като не си плаща клуба задължения, данъци, заплати и т.н. - при аматьорите, както стана с ЦСКА, Ботев Пд, Локо Сф, както отдавна трябваше да стане с Подуяне! А не ЦСКА да прескача от аматьорите директно в А група, щото на домуса не му върви бизнеса с реклами и има лоша гледаемост цирка му - А група! Като не им изнася това на собствениците, да не се занимават с футбол, а да насочат инвестициите си към кърлинг например! А защо не направят клубовее АД-та с възможност, който иска да купува акции и да е собственик? Щото не изнася на гореизброените и пруските в БФС!
  • 62 кочо

    0 0 Отговор
    перуката е човек на мишел плати ми.