11 Октомври, 2021 08:15 1 929 0

Манчестър Юнайтед предлага нови договори на две основни фигури

  • бруно фернандеш-
  • манчестър юнайтед-
  • люк шоу-
  • пол погба

"Червените дяволи" искат да задържат Бруно Фернандеш и Люк Шоу

Манчестър Юнайтед предлага нови договори на две основни фигури - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед ще предложи нови договори на Бруно Фернандеш и Люк Шоу, съобщава авторитетният журналист Фабрицио Романо. Според италианеца, приоритет пред ръководството е тяхното подновяване час по-скоро.

Англичаните са в преговори с агентите на Фернандеш от юли месец, но се смята, че споразумението за нова заплата е все по-близо и португалецът ще сложи подпис под дългосрочен договор с Юнайтед до края на тази календарна година.

"Червените дяволи" желаят да задържат и Пол Погба, но до момента той се дърпа за нов контракт и по-скоро се ослушва за нова авантюра от догодина.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА