Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 14:05 1 800 8

Гриша Ганчев инвестирал 4,5 милиона лева в „Българска армия”

  • българска армия-
  • цска-
  • стадион-
  • инвестиция-
  • гриша ганчев-
  • длъжници

Безумно е да се твърди, че ние сме длъжници, обявиха от ЦСКА

Гриша Ганчев инвестирал 4,5 милиона лева в „Българска армия” - 1
Снимка: БГНЕС

Собствениците на ЦСКА са инвестирали 4,5 милиона лева в стадион "Българска армия" и клубната база в Панчарево. "Излели сме милиони в тези обекти и това може да се види от всеки. А въпросът: защо някой чиновник не си е свършил работата и се опитва да си измие ръцете с нас, е отговор, който друг трябва да даде", обясни мажоритарният собственик Гриша Ганчев пред "Банкеръ".

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов каза, че пред него стои огромна папка с актове за извършените строителни работи, чиято стойност доближава 4,5 млн. лева. В същото време по независещи от ЦСКА причини процедурите по прихващане на направените от клуба инвестиции не са били завършени.

"Безумно е да се твърди, че ние сме длъжници, като се има предвид, че за целия срок на договора задължението на ЦСКА е да направи инвестиция от 400 хил. лв. за базата в Панчарево и 700 хил. лв. за стадион "Българска армия". ЦСКА не само е преизпълнил многократно тази програма, но в същото време е изплащал и наеми на обектите, които клубът сам препостроява", настоя Трендафилов.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 далаверката

    4 11 Отговор
    ФАКТУРКИ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ВСЕКИ ОТ СВЪРЗАНИ ЛИЦА И ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ ДА МУ СЕ ПРИСПАДНЕ СУМАТА! ОСОБЕНО, КОГАТО СОБСТВЕНИК Е НЯКОЙ КАТО "МИКРЕНСКИЯ", дето вчера писаха какви заеми има и от ПИБ!? КОЛКО ГОДИНИ СЕ ТОЧАТ ДЕЛА ЗА ЕДНА ЗАХАР, ЗА ПЕТРОЛ ЗА КАКВО ЛИ НЕ! И АКО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРАВИ ИНВЕСТИЦИИ ЗА 400 000, ЗАЩО Е ПРАВИЛ ЗА УЖ 4 МИЛИОНА? в НЕЩО ПОД НАЕМ!???? МАЙ ЦЕЛТА Е ДА "ЛАПНАТ" ИМОТА В БОРИСОВАТА ГРАДИНА, А?
  • 2 РАЗУМА

    2 9 Отговор
    Откъде ги има . Това са глупости. Всички вземат от спорта огромни суми. Знаете ли какво дават. Фанелки на търг , обувки на търг, и т.н.
  • 3 Б.Х

    5 10 Отговор
    На армията няма инвестиции от години. На Панчарево са дадени , има няма 500к лв. Да плаща или да си ходи в Ловеч
  • 4 ИЗМАМНИК

    6 8 Отговор
    дУДЖЕТО от Микре милиони НЕ излива , а прибира ... над тридесет години краде от държавата и не само ! Съд и затвор за измамника гРИША гАНЧЕВ !
  • 5 Фен на

    1 2 Отговор
    истинското ЦСКА :

    Тъпи фенове на ЦСКА-Литекс-Етрополе цъкат минуси на всеизвестни факти...
  • 6 Малий

    2 2 Отговор
    И пак нема клозет.У Ловеч де одат високо-планинските джентълмен.???
  • 7 Помак от микре

    2 2 Отговор
    Дришо дупе дава ,,кинти,, не
  • 8 Коко

    2 0 Отговор
    От пишешти те някой направели си труда да отиде до Панчарево и знаейки какво беше и какво е сега тогава да си отваря вунящата уста и да попитам кой друг отбор в България плаща за базите си напишете го а колко плаща отборчето от сухата река голямо дебелочие те затова гласуваха за алкохолика пак на аванта да я карат