14 Октомври, 2021 13:56 2 242 3

Мартин Камбуров си тръгва от Берое

  • мартин камбуров-
  • берое-
  • договор-
  • футбол

Договорът му е до края на годината и няма да бъде подновен

Мартин Камбуров си тръгва от Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Мартин Камбуров няма да продължи с Берое и през пролетта. Договорът му е до края на годината и няма да бъде подновен. Желание за нов контракт няма както от страна на играча, така и от клуба. Централният нападател се върна под Аязмото с една-единствена цел - да подобри рекорда на Петър Жеков за най-много голове в елита - 253. Камбуров вече има 254 попадения. Той е близо и до другия рекорд - за най-много мачове на Георги Илиев - 461.

Камбуров няма амбиции да гони и него. Той дори обмисля да сложи край на кариерата си след Нова година. Вчера таранът стана на 41 години.

Наскоро спортният директор на Берое Ивко Ганчев потвърди, че от клуба на този етап не са водили разговори за продължаването на договора на Мартин Камбуров и че намерението на играча е да си тръгне от тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маа

    1 3 Отговор
    Къде отиваш ма лудатааа
  • 2 и що така

    17 1 Отговор
    Че той в нашия шампионат може да играе до 50.Ще прави рекорди смешни още
    Я буци и на 60 я джитка
  • 3 Дани

    8 2 Отговор
    ХОРА ГОРДЙТЕ СЕ ,ЧЕ ИМА ТАКИВА СПОРТИСТИ.