14 Октомври, 2021 13:40 1 637 14

Наско Сираков говори за бъдещата селекция в Левски

  • наско сираков-
  • левски-
  • селекция

Бъдещите попълнения на Левски ще бъдат избирани много внимателно.

Наско Сираков говори за бъдещата селекция в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски - Наско Сираков, представи новия Управителен съвет на "сините", в който влизат Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. Сираков коментира и други важни теми за клуба.

"Ще бъда кратък. Да Ви кажа, с г-н Борисов, генералният ни спонсор, обсъждахме доста нашироко вижданията ни за управлението на Левски. Стигнахме до единодушно решение, че този УС ще трябва да е от хора, които 24 часа мислят и работят за клуба. Имам удоволствието да ви ги представя. До месец и половина съставът на Управителния съвет ще бъде допълнен от още хора", заяви Сираков.

"Аз не знам Даниел какво не е работил. Може да се каже, че сегашното му завръщане ще обедини почти всичко, каквото е вършил преди. Основното е, че наистина си представяме Даниел Боримиров като лицето на клуба, не само у нас, а и в чужбина. Разчитаме много на сериозните връзки, които е изградил през годините, и авторитета, който има в чужбина. Вчера вече свърши сериозна работа за Левски. Плюс това, Дани е свързан с най-големите успехи на клуба през този век. Разчитаме, че човек като него ще намери начин да предаде част от желанието и хъса, с който защитаваше синята фланелка, на сегашните футболисти", заяви Сираков по адрес на Даниел Боримиров.

"При всички положения знаем какво ни трябва и ще искаме да подобрим материала в първия отбор. Ако някой очаква някакви грандиозни селекции от по 7-8-10 човека, тоя филм приключи. Това е една от причините да сме на това дередже. Максимумът е двама-трима, така че бъдещите попълнения на Левски ще бъдат избирани много внимателно. Финансовите параметри ще си ги обсъждаме с генералния спонсор, те са запознати със ситуацията. Ако ме питате, не сме го намерили още. Следващите три месеца ще работим по тези въпроси", разясни Сираков относно селекцията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма

    6 4 Отговор
    бъдеще !

    Коментиран от #3

  • 2 Има има

    7 5 Отговор
    Като настоящето, на колене със свалени гащи

    Коментиран от #14

  • 3 Така е

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Няма":

    Каза Стоичков относно ЦСКА и подаде молба за несъстоятелност и после отписване от търговският регистър. ЦСКА Умря.

    Коментиран от #5

  • 4 Абе ,

    6 3 Отговор
    Лиценза им виси , те селекция сънуват ...🤭
  • 5 умник

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Така е":

    истински мозАк подуенски.Динамо до шия в ла..а тоя гледа в канчето на богатите.КогИ от люца такива приходи като умрелите бе скАсаняци.

    Коментиран от #7

  • 6 Стоян Александров

    5 1 Отговор
    А като гласува за предателя- крадец Борката Михайлов ти беше добре. А сега прави селекция и тиъли фалирало човече. С тези крадци сме до тук. Нищо добро не ни чака близките 10 години. Домуса ще е още 10 години шампион. Опече си работата онзи ден. Цеца и Левски пак в нищото...

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Петолъчки

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "умник":

    Хаха петолъчки какво за динамо и за комунистите, това си е тяхно тоест ваше решение на партията а вие сами се закрихте. Гордо носите петолъчката до сърцето нали и си спомняте еххх навремето комунизма като беше Левдки ги навряхме в миша дупка ама партията майка като умря и ние фалирахме. Червени клоуни с петолъчка на сърцето.
  • 8 Бизнес

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Стоян Александров":

    Стояне сложи си ръка на сърцето и кажи кой през тези 10 години имаше най-много пари??? Кой беше по-силен от Лудите, та те си бяха класа над всички. За това не е виновно БФС а Боко който направи Домуса милиардер. Това е положението хората имат пари печелят. Никой не е виновен, че другите нямахме пари. Кажи Михайлов ли фалира ЦСКА, Локо Сф. Пресен пример Арда за 2 месеца крах кой е виновен че вълка си тръгна. Това е живота без пари не става.
  • 9 ГЕРЕН

    4 1 Отговор
    ГОВОРИ, ГОВОРИ ГОВОРИ. А ПАК
    НЕМА ПАРИ.
  • 10 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Стоян Александров":

    Разбира се че ще гласува за Михайлов та те са израснали заедно в ЛЕВСКИ и националния отбор. Да не е луд да гласува за Митко пейката.

    Коментиран от #11

  • 11 мдаааа

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Левски 1914":

    Дай Боже , да имаме повече такива "пейки" ...
  • 12 локо пд

    1 1 Отговор
    докато гласувате за перуката и тиквата нищо добро не ви чака помнетеее
  • 13 айдее

    0 1 Отговор
    Дани -тъпото…..
  • 14 Лудия касапин

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Има има":

    Бъркаш ни с феновете на един друг клуб, които правят това упражнение в една сграда на име Литекс тауър,когато не високият шеф се разсърди.