Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 07:15 1 165 1

Стърлинг загатна за трансфер в чужбина

  • рахим стърлинг-
  • манчестър сити

Крилото на Ман Сити сподели в интервю ситуацията около себе си и какви са неговите планове в бъдеще

Стърлинг загатна за трансфер в чужбина  - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг даде дълго и обширно интервю за “Guardian” вчера, в което сподели, че една от неговите мечти е да заиграе извън Острова.

Ако ми се е била появила възможност по-рано да заиграя в чужбина и да съм твърд титуляр, със сигурност съм щял да приема. Знам, че Висшата лига е най-доброто първенство на света, но би ми било приятно да заиграя и извън Англия един ден”, споделя британецът.

Старая се много в моята работа на тренировки и мачове. Готов съм отново да заиграя на високи обороти и да вкарвам често голове за Ман Сити. Ако играта ми не е на едно определено ниво - не съм доволен от себе си и навлизам в лоша серия от мачове. Нуждая се от голове за да трупам самочувствие”, добавя Стърлинг, който изгуби своето титулярно място през сезона в състава на “гражданите”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    0 0 Отговор
    Май взе сам да се предлага на Нюкасъл. Лошо няма щом не го пускат титуляр...