Last news in Fakti

16 Октомври, 2021 10:26 1 396 2

ЦСКА ще опита да задържи Кери с голямо увеличение на заплатата му

  • цска-
  • греъм кери-
  • нов договор-
  • увеличение на заплатата

Гриша Ганчев обаче бил изключително доволен от силните изяви на ирландеца

ЦСКА ще опита да задържи Кери с голямо увеличение на заплатата му - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев ще предложи изключително примамлив нов договор на една от звездите на тима, твърди "Мач Телеграф". Става въпрос за Греъм Кери, чийто контракт с „червените“ изтича през юни догодина. Ако ирландецът не преподпише с „армейците“ до 31 декември, след Нова година ще има право да се обвърже предварително с всеки отбор, който го пожелае.

Ганчев обаче бил изключително доволен от силните изяви на Кери и категорично не възнамерявал да го изпусне с лека ръка. Халфът буквално се прероди след идването на Стойчо Младенов, който му даде по-голяма свобода на терена и го постави да играе зад гърба на нападателя.

Босът на ЦСКА подготвя много по-голяма заплата за Кери от тази, която футболистът получава в момента. Твърди се, че става въпрос за почти двойно увеличение. Онзи ден ирландецът обяви, че към днешна дата няма предложение за нов договор и от „Армията“ веднага са се задействали по въпроса.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 4 Отговор
    Гриша Ганчев казва ние сме Литекс, великия Александър Томов казва, че на армията е Литекс – Етрополе на вас какво ви се привижда ФАЛИРАЛИЯ отбор не знам.

    Коментиран от #2

  • 2 Бай Стою касапина

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Пич, стой на топло в панелката, пий топъл чай и си вземай редовно медикаментите, че нещо хептен взе да даваш фира.