16 Октомври, 2021 19:55 1 373 6

Лудогорец с категоричен успех над Царско село в повторния дебют на Любо Пенев

  • лудогорец-
  • царско село-
  • 4:0-
  • efbet лига

В края на първото полувреме двата отбора се сдърпаха, като Кирил Десподов едва не се сби с двама футболисти на "царете"

Лудогорец с категоричен успех над Царско село в повторния дебют на Любо Пенев - 1
Снимка: ludogorets.com

Лудогорец победи с лекота Царско село под дъжда в Разград с 4:0, като по този начин "орлите" продължават да са лидери в efbet Лига.

Във 2-ата минута Текпетей стреля, но след рикошет топката излезе в корнер. След това Вердон можеше да отбележи, като с глава би след центриране на Десподов. Имаше обаче засада. Последва отлично подаване по земя от Пинас към Текпетей, но ганайското крило се размина с топката.

В 41-ата минута Петър Атанасов стреля, но Кахлина се намеси. В ответната атака Сотириу бе изведен зад защитата и опита да прехвърли Янко Георгиев. Вратарят се справи, но Сотириу пак би - в аут.

В края на първото полувреме двата отбора се сдърпаха, след като Кирил Десподов елиминира с топка Ален Стеванович, а халфът на Царско село понечи да спъне българина. Това не се хареса на Десподов, който реагира и двамата започнаха да се бутат край тъчлинията. Двата отбора се скупчиха, а да защити Халилович се притече Иван Бандаловски, който издърпа Десподов. Звездата на "орлите" тръгна да рита бранителя, но се спря, а реферът Ивайло Ненков даде жълти картони на двамата българи, докато Халилович остана без предупреждение. Покрай цялата суматоха бе и Любослав Пенев, който с тяло опита да попречи на футболистите да продължат със страстите.

Лудогорец поведе в 56-ата минута. Тогава Кирил Десподов центрира от фаул, а Жосуе Са с глава прати топката в другия ъгъл на Янко Георгиев. След това домакините направиха красива атака, завършила с топовен изстрел на Пинас, избит от Янко Георгиев. В 66-ата минута Сотириу направи 2:0. Икоко стреля силно, Георгиев не се намеси добре и от близо кипъреца не сбърка. В 74-ата минута Ману намери добре Десподов, чийто шут бе избит от голлинията.

Резултатът стана 3:0 десетина минути преди края. Точен бе Алекс Сантана, който разигра добре с Елвис Ману и с параболичен изстрел не остави шансове на Янко Георгиев. Крайният резултат оформи Кирил Десподов. Той се възползва от пресечена от Баджи топка и с хубав изстрел отбеляза третото си попадение от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тези

    6 0 Отговор
    търчитопки,ако бяха през Социализма,да са във "В" републиканска,футболна група.Не Б",а "В"- със селските и общински отбори.Сега разни лудогорски пилета,царски села,цуцурлево- чепърлянци.Пачки със сакове,футбол на селско ниво.Затова от три десетилетия не гледам изобщо наш футбол.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Обесен Язовец

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тези":

    Боби Михайлон реве с пълно гърло, че му липсва публиката по трибуните. Сълзи се стичат по лицето му от мъка, но не вижда, че той самият е виновен за този факт!

    Коментиран от #6

  • 3 А,пък ЛЕВСКИ всеки го тупа....

    2 4 Отговор
    И в "Б" група,опит ще трупа....
  • 4 Супата

    3 0 Отговор
    След Н Г. пак без работа.
  • 5 Ганчо

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тези":

    Така си мислиш, но тогава въртяха 5 пъти по-малко километри при по-ниско темпо т.е. свински тръс....
  • 6 Тройка

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Обесен Язовец":

    Хехехе и за публиката ли е виновен Михайлов? А за глобалното затопляне кой е виновен? А за това че си необразован кой? Един истински фен подържа отбора си независимо дали е в криза или не. Иначе в цяла Европа вече е така, който има пари печели.... още повече пари. Домуса е милиардер, но за това не е виновен Михайлов. От всички собственици в момента само Ганчев и този новият на Ботев могат да се мерят с него. Това ще бъде и тройката в първенството. Лудогорец, ЦСКА, Ботев.