1 Септември, 2011 11:42 2 442 0

Ивет Лалова на полуфинала на 200 м. (Видео)

  • ивет лалова-
  • световно по лека атлетика-
  • 200 м.
Ивет Лалова на полуфинала на 200 м. (Видео) - 1
Ивет Лалова на финала на 100 м. в Дегу / Снимка: ЕРА/БГНЕС


Най-бързата бяла жена на планетата Ивет Лалова, която стана седма в спринта на 100 м. на Световното първенство по лека атлетика в Дегу (Република Корея) продължава победната си серия. Българката направи добро бягане и с 22,62 сек зае второто място в петата серия, като се класира на полуфинала на 200 м.

27-годишната Лалова беше изпреварена от двукратната олимпийска шампионка Вероника Кембъл-Браун. Състезателката от Ямайка спечели серията с 22,46 сек.

За финала ще се класират първите две състезателки от всяка серия, както и двете най-бързи от останалите серии. Полуфиналите на 200 м са в 13.25 ч. българско време, а бягането за титлата е в петък от 13.25 ч.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА