17 Октомври, 2021 17:41 876 0

Каляри удари три пъти по Сампдория и това бе достатъчно за победа

  • каляри-
  • сампдория-
  • серия а-
  • 3:1

Със спечелените три точки тимът на Каляри се измъкна от зоната на изпадащите и се изравни със Сампдория

Каляри удари три пъти по Сампдория и това бе достатъчно за победа - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборът на Каляри записа много важна победа над Сампдория в опашкарското дерби в Серия А. Сардинци се наложиха с 3:1 и се изравниха в класирането именно с днешния си съперник. Това бе първи успех за Каляри от началото на сезона.

Жоао Педро откри за домакините още в 7-ата минута, а Мартин Касерес увеличи преднината на Каляри четвърт час преди края. Помислили, че са си свършили работата, футболистите на домакините намалиха темпото и в крайна сметка можеха да съжаляват скъпо.

В 82-ата минута Торсби намали пасива на Сампдория, но все пак силите на тима от Генуа не стигнаха за нещо повече от почетна загуба. В продължението на мача гостите останаха с човек по-малко, след като Д’Аверса получи директен червен картон, а веднага след това Жоао Педро заби втория си гол в мача и оформи крайния резултат.

Със спечелените три точки тимът на Каляри се измъкна от зоната на изпадащите и се изравни със Сампдория. И двата тима вече имат по шест пункта и заемат съответно 16-то и 17-то място във временното класиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА