Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 15:15 1 100 0

Отложиха битката между Гарсия и Диаз поради счупена китка

  • райън гарсия-
  • джоузеф диаз

„Крал Ри“ на практика ще пропусне 1 година от похода си към титлата

Отложиха битката между Гарсия и Диаз поради счупена китка - 1
Снимка: Shutterstock

Един от най-очакваните сблъсъци в лека категория между Райън Гарсия и Джоузеф Диаз се отлага за началото на 2022 г., защото „Крал Ри“ е счупил китка по време на тренировка, научихме от DAZN.

Двама от най-добрите боксьори в лека категория трябваше да премерят сили за мястото на задължителен претендент за шампионския пояс на Световния боксов съвет на 27 ноември в Лос Анджелис.

Гарсия е преминал успешна операция в дясната китка и вече е започнал възстановяването си, за да може в началото на следващата година двубоят все пак да се състои.

23-годишният „Крал Ри“ е в серия от 21 поредни, от които 18 са с нокаут. Това го превръща в един от най-обещаващите таланти в световния бокс в момента, но преди да има възможност да сложи някой от шампионските пояси около кръста си, ще си остане просто едно талантливо момче с бързи ръце.

„ДжоДжо“ от друга страна в пика на своята кариера, въпреки че преди три години записа първа загуба от Гари Алън Русел-младши.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА