Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 21:00 1 069 0

Доминик Янков вярва в успеха над Брага и класирането в елиминациите на Лига Европа (ВИДЕО)

  • доминик янков-
  • лудогорец-
  • спортинг брага-
  • лига европа

Плеймейкърът на Лудогорец ще има основна роля в предстоящия мач с португалците

Доминик Янков вярва в успеха над Брага и класирането в елиминациите на Лига Европа (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец все още няма победа в груповата фаза на Лига Европа през този сезон, но българският шампион може да промени коренно съдбата си, ако успее да победи Спортинг Брага в домакинството си на португалците. Плеймейкърът на „орлите“ - Доминик Янков, изрази увереност, че отборът му може да спечели и дори да се класира напред към елиминациите, говорейки пред клубната телевизия.

Шансовете да излезем от групата са добри, но има още мачове. В четвъртък ще трябва да излезем и да спечелим“, каза Янков.

„Разградчани“ са в една група още с Цървена звезда и Мидтиланд, но именно срещу тези два отбора бе спечелена само една точка в Дания. Това прави победата над Спортинг задължителна, защото иначе разликата от първите две места може да се увеличи отвъд границите на възможното за българския тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА