Last news in Fakti

22 Октомври, 2021 21:15 1 007 0

Костас Манолас пропуска дербито с бившия си клуб Рома

  • костас манолас-
  • рома-
  • наполи

Гръцкият национал се контузи при успеха над Легия Варшава

Костас Манолас пропуска дербито с бившия си клуб Рома - 1
Снимка: БГНЕС

Наполи е единственият клуб в топ 5 първенствата в Европа с перфектен актив до момента в шампионата, но серията изглежда застрашена в дербито с Рома, тъй като Костас Манолас е с контузия и няма да играе срещу бившия си клуб.

От клуба потвърдиха, че централният защитник има проблем в глутеуса, предизвикан по време на успеха над Легия Варшава с 3:0 в Лига Европа. Гръцкият национал бе сменен 15 минути преди края на срещата и по всичко личи ще има нужда от време, за да се завърне в игра.

В същото време Пьотр Жиелински е възстановен и ще бъде на разположение на Лучано Спалети, за да подсили полузащитата.

Рома междувременно е сериозно наранен отбор след унижението от Бодьо/Глимт с 6:1 в Лигата на конференции и амбицията за реабилитиране със сигурност ще бъде дваж по-засилена, имайки предвид, че начело на „римските вълци“ е Жозе Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА